Tech

Nagyot hasít az új PlayStation 5 Pro, de az Xbox sem marad le

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.26 | 10:10

A videojáték-iparban zajló fejlesztések sosem állnak meg, és a Sony legújabb bejelentése ezt bizonyítja. A PlayStation 5 Pro, amelyet a legfrissebb szivárogtatások szerint már idén ősszel piacra dobnak, úgy tűnik, hogy minden eddiginél erősebb lesz. A konzol új generációjának ígéretei között szerepel a memória sávszélességének és a grafikus egységnek jelentős növekedése, valamint a teljesítmény több mint háromszoros emelkedése.

Illusztráció: 123rf.com

A játékosok régóta várnak a 4K-s, 60 fps-es játékélményre, amit a jelenlegi generáció nem tudott teljes mértékben garantálni. A PS5 Pro ezt az ígéretet kívánja betartani, miközben új technológiákat, mint a Spectral Super Resolution Upscalinget és egyedi géptanulási architektúrát is bevezet. Mindezek mellett a konzol támogatni fogja az 8K felbontást is, így a játékosok még lenyűgözőbb vizuális élményben részesülhetnek.

A Microsoft sem marad le a versenyben, hiszen várhatóan ők is bemutatják az Xbox Series X és S frissített változatait. A játékosok izgatottan várják a nyár eleji játékbemutatókat, ahol hivatalos bejelentésekre számíthatnak mindkét vállalattól. A PlayStation 5 Pro és az új Xbox generációk érkezése új korszakot nyithat a videojáték-iparban, ahol a technológiai fejlődés és a felhasználói élmény áll a középpontban.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló