Tech

Felragyogott a Poco új középkategóriás csillaga: Ezt tudja az új M6 Pro

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.31 | 18:30

A Poco M6 Pro a középkategóriás okostelefonok piacának legújabb tagja, amelyet a Xiaomi a Poco márka alatt debütált. A készülék ár-érték arányban kiemelkedő, hiszen számos prémium funkciót kínál kedvező áron. A telefon egyik legnagyobb előnye a nagyméretű, tiszta képet biztosító kijelző, a gyors töltési képesség és a magas felbontású, 64 megapixeles kamera.

Fotó: alza.hu

A Poco M6 Pro dizájnja minimalista, de vidám színekben pompázik, így fekete, kék és lila változatban is kapható. A hátlapon található fotómodul három lencsével és LED vakukkal érkezik, amelyek egy árnyalattal sötétebbek a telefon többi részénél. A készülék oldalai egyenesek, megőrizve ezzel a modern vonalvezetést, miközben a hagyományos 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozó is megtalálható rajta.

A Poco M6 Pro kijelzője valóban lenyűgöző: egy 6,67 hüvelykes AMOLED panel Full HD+ felbontással és 120 Hz-es képfrissítési sebességgel, amely éles és részletgazdag képet garantál. A kamera szintén figyelemre méltó, a fő kamera 64 megapixeles érzékelővel és f/1.8 rekeszértékkel büszkélkedhet, míg az előlapi kamera 16 megapixeles érzékelővel készíti a szelfiket. Mindkét kamera 1080p felbontású videók rögzítésére képes.

A Poco M6 Pro teljesítményét a MediaTek Helio G99 Ultra processzor adja, bár a 5G támogatás hiánya lehet a telefon egyetlen gyenge pontja. A készülék 256 GB vagy 512 GB tárhellyel és 8 GB RAM-mal érkezik, így tárolásra és multitaskingra is bőven elegendő. Az akkumulátor kapacitása 5000mAh, ami önmagában is figyelemre méltó, de a 67 W-os gyorstöltési képesség különösen kiemelkedő, hiszen a gyártó szerint a készülék mindössze 32 perc alatt teljesen feltölthető. Mindezt USB-C porton keresztül. A készülék Android 13 operációs rendszeren fut, így a legújabb szoftveres újításokat is élvezhetik a felhasználók.

Összességében a Poco M6 Pro egy vonzó választás lehet azok számára, akik egy jól felszerelt, mégis pénztárcabarát okostelefont keresnek a középkategóriában.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Megvan a következő Sztárboxos?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.