Tech

Csak jövőre érkezik az új iPhone 8

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.03 | 17:36

Indulhat az egy perces néma csend, az Apple gyártójától kiszivárgott információk szerint 2017-ben csak iPhone 7s és 7s Plus modellekre számíthatunk. Maximum.

Dráma, dráma, dráma! Az Apple termékek gyártója, a Foxconn szerint kulcsfontosságú elemek és technikai hiányosságok miatt egyelőre bizonytalan, mikor érkezik a következő széria. Két héttel ezelőtt még október-november környékéről szóltak a megjelenéssel kapcsolatos pletykák, ez mostanra már egészen 2018-ig kitolódott, és ki tudja hol áll majd meg!

Az Apple viszont nem az a cég, aki ilyen könnyen visszavonulót fújna és lemondana hűséges vásárlóiról és azok pénzéről, ha az iPhone 8-at nem is, új készüléket mindenképp ígér a márka megszállottjainak. A tavaly megjelent modellek nagytestvérei, a 7s és a 7s Plus még idén a polcokra kerülhetnek.

Kezdhetnek tehát aggódni a szelfikirálynők, Instagram huszárok és az újdonságok megszállottjai, idén nem kerül új iPhone 8 a ballagási tarisznyába, de lehet hogy még a Karácsonyfa alá se. Mondjuk lehet nem is árt spórolni kicsit a megjelenés előtt, az ígéretek szerint ugyanis bőven 1000 dollár fölött indul majd egy készülék ára.

Címoldali kép forrása: Apple


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló