Tech

Ingyen hívást és korlátlan mobilnetet ad az egyik szolgáltató pár napra

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.16 | 11:48

A Telenor úgy döntött, hogy 60 perc ingyenes belföldi beszélgetést ad apák napján azoknak, akik igénylik azt.

Az Apák napját ugyan nem övezi akkora ünnepély, mint az Anyák napját, egyáltalán nem mondhatjuk, hogy a családban betöltött szerepük kevésbé lenne fontos. Ezért is ünneplik egyre többen ezt a szülői ünnepet is, ami Magyarországon hagyományosan június harmadik vasárnapjára esik, ami idén június 20-at jelent.

Az akciót június 14 és 20 között lehet aktiválni a MyTelenor mobilalkalmazás felületéről, melyet kizárólag június 20-án vasárnap lehet felhasználni. Továbbá a hétvégén a foci EB (magyar-francia meccs) miatt, júni 19-én 14 és 18 óra között 4 órán keresztül nem számolnak fel adatforgalmat a mobilinternet használatáért – ezt a belföldi lakossági számlás és kártyás, valamint flottás csomaggal rendelkező lakossági ügyfelek igényelhetik június 15-től.

A Telenor ez alkalomból egy felmérést is készített, melyből az derül ki, hogy az apák többségében kevesebb szerephez jutnak (vagy vállalnak) a családon belüli kapcsolattartásból, de a gyerekek sem hozzájuk fordulnak elsőként, ha mély beszélgetést igénylő problémákat akarnak ki- és megbeszélni.

A válaszadók csupán 3 százaléka mondta azt, hogy az apjához fordul, ha személyes ügyekről, gondokról szeretne beszélni – 97% az anyát vagy a partnerét jelölte meg.

A felmérésben résztvevők 46 százaléka személyesen tartja a kapcsolatot az édesapjukkal, míg 43% inkább telefonon beszélnek egymással.

A Telenor ezért azt is bejelentette, hogy július 1-től az államilag elrendelt 5 napon felül a munkavállalóik – az anyák és az apák is – négy hét fizetett szülési szabadságot kapnak, ha igénylik. Sőt, a fizetett távollétet egyedülálló szülők és örökbefogadók is igénybe vehetik majd. Mindezt azért, hogy ezzel segítsék a gyermek és a szülő közötti kapcsolat megerősödését.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.