Tech

Itt a vége az ingyenes Facebook és Messenger használatnak – mutatjuk mik a lehetőségei, ha korlátlanul mobilozna

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.21 | 13:18
  • trendindex: 58

A szabályok ráadásul a mobil és vezetékes internetszolgáltatásra egyaránt vonatkoznak.

Az európai távközlési felügyelet frissítette a hálózatsemlegességre vonatkozó irányelveit, melynek keretein belül betiltotta azt a gyakorlatot, hogy bizonyos alkalmazásokat vagy alkalmazáskategóriákat mentesít az internetszolgáltatók megszabta adatkorlátok alól. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashat.

A szabályozás azt sem veszi figyelembe, hogy vannak olyan alkalmazások, melyeknek “ingyenes’ használata az embereket szolgálja, melyek használata további adatforgalmat és költséget okozhat.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem akkor nézz bele, mielőtt tovább olvasnál!

Ez aránytalanul nagy hasznot hozott az olyan nagy platformoknak, mint az Apple, a Google és a Facebook, miközben a kis cégek és az európai startupok kimaradtak a jóból – írja a Leet.hu.

Most megmutatjuk mely szolgáltatóknál mennyibe kerül a korlátlan mobilinternet csomag, ha attól félnénk, hogy a sok Facebookozás hamar elhasználja az adatkeretünk.

A Telekomnál a korlátlan net Belföldön korlátlan, az EU-ban 17 GB felhasználható adatkeretet foglal magában és ezért 7990 forintot kell fizetni előfizetésedként, a felöltőkártyások pedig havonta 9990 forintért kapják meg a korlátlanságot.

A Yettel Yettel Prime csomagot 9990 forintért kínálja, melyben korlátlan mobilnet, és 250 perc beszélgetés van. 150 Mbit/s le-/feltöltési sebességgel, ha a telefonálás kevés lenne akkor a perc- és SMS-díj: 40 Ft.

A Vodafone a RED Free+ szolgáltatást havi 10 990 forintért kínálja, melyben korlátlan perc és SMS van, illetve korlátlan adat belföldön és 20 GB az EU-ban, akár 5G hálózaton, garantált 10 Mbit/s le- és feltöltési sebességgel


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.