Tech

Nincs többé iPod nano és iPod shuffle sem

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.28 | 09:53

Az Apple egyszerűsíti az iPod termékcsaládját, ezért született meg a döntés.

Forrás: Flickr

Az Apple nagy bejelentést tett: a 2014-es után tovább egyszerűsíti az iPod termékcsaládját a cég, és befejezi a nano és a shuffle termékek gyártását. Sőt, az online vásárlása sem lehetséges már e termékeknek, csak a sima, hétköznapi boltokban kaphatók, természetesen addig, amíg a készlet tart. A nano és a shuffle volt egyébként az iPod termékcsalád két legolcsóbb tagja.

Mostantól már csak a touch létezik, aminek két modellje lesz kapható, megnövelt kapacitással és kicsit normalizált áron. Azért tartották meg pont ezt a terméket, mert a touch volt mindig is a legkeresettebb mind közül, de az eddig 16 és 64 gigás verzió helyett 32-esben és 128-asban érhető majd el.

A 2001-ben indult iPod kisebbfajta forradalmat hozott a zenehallgatásban, és azután csökkent le fokozatosan a szerepe, hogy megjelent az iPhone és az online zenehallgatás, ami után már nem volt szükséges az mp3-ak letöltésére. A shuffle-t 2005-ben dobták piacra, míg a nano-t egy évvel később. Egész sokáig tartották magukat, béke alkatrészeikre.

Forrás: Flickr


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.