Tech

Ennél menőbb powerbank talán nincs is a piacon – Mutatjuk az új kedvencünket

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.06 | 13:55
  • trendindex: 2

A Sandberg Mag Wireless Powerbank 10000 egy igazán intelligens powerbank számos töltési funkcióval.

A modern életstílusunk szerves részévé váltak a mobil eszközök, legyen az okostelefon, tablet vagy laptop. Ezek az eszközök számos szempontból megkönnyítik mindennapjainkat, de az egyik legnagyobb kihívásuk a korlátozott akkumulátor élettartam.

A dobozba még egy rövid kábelt, és egy mágneses rögzítőt is kapunk

Manapság egyre több időt töltünk az online térben, így elengedhetetlen, hogy eszközeink mindig használatra készek legyenek. Itt jönnek képbe a powerbankok, vagy más néven mobil energiatárolók, most pedig egy olyan Sandberg eszköz került hozzánk, ami nem csak jól működik, hanem baromi jól néz ki, és nagyon sokoldalúan használható. Régóta szemezek a márkával, hiszen olyan termékeket gyárt, amely technikai ismeretek nélkül is egyszerűen használhatóak, valamint minden eszközt külön, alaposan teszteltek csomagolás előtt és persze 5 év jótállás jár hozzájuk.

Hátulról pedig baromi jól néz ki!

A dán családi vállalkozást olyan emberek irányítják, akik egyszerűen szeretik a jól működő technológiát.

Ezen eszközök legnagyobb előnye a hordozhatóság, hiszen a legtöbb powerbank könnyű és kompakt, így könnyen magunkkal vihetjük bárhová. Akár a zsebünkben, akár a táskánkban elférnek, így soha nem maradsz energia nélkül. Pontosan tudjuk azt is, hogy a telefonunk mindig a legrosszabbkor merül le, és egy ilyen eszköz beszerzése akár életet is menthet.

A mágneses rögzítés tartóként is szolgálhat

A piacon számos különböző kapacitású powerbank érhető el, így választhatsz olyat, amely megfelel az igényeidnek. Nagyobb kapacitásúak több töltési ciklust kínálnak, kisebbek pedig könnyebbek, de szerintem a Sandberg ezen készüléke egyszerűen tökéletes. Több oka van ennek, de a legfontosabb az, hogy vezeték nélkül képes tölteni a telefonomat. Én MagSafe-el rendelkező iPhone telefont használok, így könnyedén mágnessel csatlakozik a telefonhoz és szinte azonnal megkezdi a töltést, és attól sem kell félnem, hogy odébblököm. Ám a gyártó még egy öntapadós mágneses fémlemezt is csomagolt a cucchoz, így egyéb telefonokkal is simán kompatibilis mágnessel.

Két USB kimenet, valamint egy vezeték nélküli töltőrész található rajta

De ezen kívül egy USB-C porttal is rendelkezik az eszközök gyors töltéséhez egészen 22,5 W-ig, ezzel egészen meglepő módón még a számítógépem is tudom tölteni. Ez azért is megnyugtató, mert gyakran felejtem el, és indulok el otthonról, úgy hogy közben nincs teljesen feltöltve a gépem. Hogy a gép mennyit megy el erről azt nem tudom, egy vagy két órát azonban simán kibír.

Simán tölthetünk róla kábellel is

Ezen felül egy 10 W-os USB-A porttal el is van látva, így szinte akármint tudunk tölteni róla, miközben az intelligens kis LCD kijelző mutatja az akkumulátor állapotát.

De mi a legnagyobb előnye ezen kívül, hát az, hogy a mágneses kis kitámasztóval bármikor feltámasztatjuk, valamint az, hogy még az okosórát is képes vezeték nélkül tölteni. És ez hatalmas előny, ugyanis kellően erős a mágnes, és miközben a telefont mondjuk kábellel töltjük, az órát simán tudjuk vezeték nélkül is táplálni. Ez azért nagy előny számomra, hiszen egy túra során sok esetben nem is szükséges magammal bármilyen kábelt vinnem.

Simán tölthetjük rajta az óránkat is

A száraz technikai adatokat is megmutatjuk:

  • Kapacitás:10000 mAh (38.5 Wh)
  • USB-C bemenet: 5V/3A, 9V/2A PD (18W max)
  • USB-C kimenet: 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.67A (20W max)
  • USB-A kimenet: 5V/3A, 10V/2.25A, 12V/1.5A (22.5 max)
  • Vezeték nélküli töltés: 2.5W, 5W, 7.5W, 10W, 15W
  • Támogatja Qi-kompatibilis eszközöket
  • Kijelző az akkumulátorhoz

A cég 1985. évi alapítása óta az egyéni vásárlók, intézmények és vállalatok használják, jelenleg évente fél millió Sandberg termék talál gazdára, több mint 65 országban.

A mérete kicsit vastag, de simán együtt lehet vele élni!

Szóval, ezek fényében nyugodt szívvel ajánlom ezt az eszközt mindenkinek, ebben garantáltan nem fogtok csalódni, legyen szó telefon vagy okosra töltésről, vezetékkel vagy vezeték nélkül, ez a kis powerbank minden körülmények között megállja a helyét!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.