Tech

A Samsung és a Prime Video 8K minőségben kelti életre A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatot

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.08 | 07:18

A Samsung Neo QLED 8K TV-ken és kijelzőkön a sorozat mellett exkluzív 8K minőségű, premier előtti tartalmak érhetőek el

A Samsung már 16 éve áll a tévékészülékeket gyártó világmárkák élvonalában, elkötelezetten a folyamatos fejlődés mellett, hogy a változó felhasználói igényekkel lépést tartva páratlan szórakozási élményt nyújtson. Ennek újabb mérföldköve a Samsung és a Prime Video együttműködése, amelynek keretében A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat mellett a Samsung csúcskategóriás kijelzői exkluzív 8K minőségű tartalmakkal teszik teljessé Középfölde történetét.

A várva várt sorozat szeptember 2-án debütált a Prime Videon, ám a Samsung már a premier előtti napokban exkluzív tartalmakat tett elérhetővé felhasználói számára, hogy a rajongók 8K minőségben hangolódjanak a fantasy varázslatos világára. Továbbá, a nem mindennapi történet folytatását a Samsung egy különleges bemutatóval ünnepelte a Samsung 837-ben, a Samsung New-York-i élményközpontjában, ahol a sorozat első két epizódjának 25 perce kelt életre a háromemeletes LED-videófalon. Ehhez hasonlóan a világ számos pontján, köztük a New York-i Time Square, a londoni Piccadilly Circus és a milánói Piazza del Duomo Samsung LED-falain láthatók a sorozat látványos promóciós tartalmai.

A Samsung az első, aki ezt a sorozatot, valamint az exkluzív tartalmakat 8K felbontásban[2] kínálja felhasználói számára. A nézők a Samsung Neo QLED 8K TV-ken és a “The Wall” néven ismert 8K Micro LED kijelzőkön hihetetlen képminőséggel és részletességgel élhetik át az epikus utazást.

Az ehhez hasonló együttműködések számunkra fontos előrelépést jelenteken abban, hogy a csúcstechnológiás 8K kijelzőinket előtérbe helyezhessük a nézők számára.

– mondta el Simon Sung, a Samsung ügyvezető alelnöke és a Vizuális kijelző üzletág értékesítési és marketing csapatának vezetője. „A Samsung Neo QLED 8K TV-ken keresztül a rajongók most igazán átélhetik A Gyűrűk Ura lenyűgöző képi világát.”

A 8K technológia fejlesztésében élen járó Samsung a Neo QLED 8K TV-k által lenyűgöző filmélményt nyújt. Legyen szó Khazad-Dűm varázslatos tájairól, Lindon, a tündék városának fenséges erdeiről vagy Númenor lélegzetelállító szigetkirályságáról, a Samsung Neural Quantum 8K-s processzorának köszönhetően elképesztő felbontásban élhetik át Középfölde történetének folytatását, miközben a Dolby Atmos és az Object Tracking Sound még magával ragadóbb élményt kínál.

„Amikor azon gondolkodtunk, hogyan tudnánk A Gyűrűk Ura rajongói számára páratlan élményt kínálni, a kivételes technológiájú Samsung képernyők tűntek a legjobb megoldásnak.” – mondta el Andrew Bennett, a Prime Video Nemzetközi eszközpartnerségekért felelős alelnöke. „A Samsungban kiváló partnerre találtunk, a TV-k és kijelzők technológiája hihetetlen részletességgel mutatja be a sorozat látványvilágát, ezzel egyedülálló élményt nyújtva a nézőknek.”

 

További információért látogasson el a www.samsung.com oldalra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
Samsung
  • szerző:nuus
  • 2022. 11. 10.