Tech

Érkezik a 10.9 hüvelykes Liquid Retina kijelzővel ellátott iPad Air!

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.17 | 18:48

Az Apple továbbra is uralni fogja a táblagépek piacát.

A ma esti Apple eseményen nem csak az Apple Watch iránt érdeklődők örülhettek, hanem azok is, akik hozzánk hasonlóan pillanatok alatt megszerették az almás cég 10 (!) évvel ezelőtt debütált iPad szériáját. Azóta ugyebár sok víz lefolyt már a Dunán, így a bivalyerős iPad Pro modellek mellé most végre felzárkózhat az iPad Air, ami az Apple saját fejlesztésű, A14 Bionic chipjével fog dübörögni.

Az eszköz erejét leginkább az mutatja meg, hogy a használatával nyugodt szívvel vehetünk fel és szerkeszthetünk 4K-s videókat, hiszen az új processzor 40%-kal gyorsabb, mint az elődje. Az októberben megjelenő és itthon 239 990 forintról induló iPad Air a teljes előlapot kitöltő Liquid Retina kijelzőt kapott, ami méretben már majdnem akkora területen terpeszkedik, mint a 11 colos iPad Pro.

Grafikusoknak, újságíróknak és serényen jegyzetelő diákoknak jó hír, hogy ez lesz a második iPad, ami használja az új generációs Apple Pencilt, amit remekül kiegészít a 12 megapixeles kamera és a sztereó hangzásvilág. Szerencsére az eszköz ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonattal lesz ellátva és még egy tükröződésgátló bevonatot is kap annak érdekében, hogy gyakorlatilag bárhol és bármikor zavartalanul böngészhessük a tartalmakat az elképesztően kinéző kijelzőjén.

A legnagyobb Apple rajongóknak pedig jó hír, hogy érkezik az Apple One, ahol a cég összes szolgáltatását 15 dolláros áron érhetjük majd el, amiben beletartozik 50GB iCloud tárhely, az Apple TV+, az Apple Music és az Apple Arcade is. A családoknak pedig külön csomaggal készülnek, ami 20 dollárt fog kóstálni, de már 200GB iCloud tárhely jár majd hozzá és összesen 6 felhasználó osztozkodhat majd rajta.

Forrás: Metabro.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.