Tech

A Xiaomi új kinyitható mobilja még 2023-ban befuthat

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.20 | 08:18

A modellszám alapján nem kizárt, hogy idén új szegmensben próbál meg nagyot gurítani a Xiaomi.

A jellemzően rendkívül megbízható DigitalChatStation korábban már említette, hogy ugyan eddig nem mutatott túl nagy aktivitást a témában, de a Xiaomi is készül kagyló formátumú készülékkel, ami kiemelkedően vékony és könnyű lesz.

Xiaomi

Ezt a Mix Fold széria alapján hajlamosak vagyunk szemrebbenés nélkül el is hinni. A forrás Mix Flip néven hivatkozott az eszközre, ami úgy tűnik, szintén nem volt mellényúlás, a kínai IMEI adatbázis ugyanis így regisztrálta a készüléket.

A források úgy kalkulálnak, hogy a Snapdragon 8 Gen 3-mal várható Mix Flip a Mix Fold következő generációját kíséri majd jövőre, a modellszám viszont 23-mal kezdődik, ami jellemzően a bemutatás évét jelzi, így nem kizárt, hogy még az ünnepek előtt befut a méretes külső panellel és három kamerával várható készülék – írja a Mobilarena.

Xiaomi

A GSMChina által közzétett előzetes renderek alapján lehet elképzelésünk, hogyan fog kinézni a Mix Flip, ami a főkamera mellett teleobjektíves egységet és háromszoros zoomot biztosító szenzort is kínál majd.

Forrás: IT-Home


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló