Tech

A Spotify és a Tinder összefog

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.22 | 05:59

A felhasználók összeköthetik a Tinder és Spotify alkalmazásukat, így már a zenei ízlés is lehet egy kapcsolódási pont.

A Tinder  sajtóközleménye szerint ennek a lépésnek köszönhetően a zenét teljesen be tudják vonni az applikációba. Eddig közös barátok, érdeklődés és lokáció alapján ajánlott fel olyanokat, akik érdekesek lehetnek számunkra. Az újdonság az, hogy ezentúl a zenehallgatási szokásokat is figyelembe veszik.

A Spotify egyébként már júniusban egy másik társkereső applikációval a Bumble-el meglépte ezt az újítást, de a Tinder csavart rajta egyet.  A felhasználók összeköthetik a Tinder és Spotify alkalmazásukat, mely lehetővé teszi, hogy zenei ízlés alapján kutassanak a nagy Ő után.

Egy dal ami mindent elmond rólad

A legnagyobb újdonság az, hogy megválaszthatjuk saját személyes “himnuszunkat”, anélkül, hogy lenne Spotify adatlapunk. Ha viszont van, megnézhetjük éppen mit hallgat a másik, és kik a kedvenc előadói.

Kedden startolt a szolgáltatás, ahol a Spotify elérhető, ott már működik a funkció. Akkor sem kell aggódnunk, ha valami olyasmit hallgatunk amit nem szívesen reklámoznánk másoknak: akárcsak a Spotify-nál, a Tinder is lehetővé teszi, hogy elrejtsük.

(forrás: The Verge)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló