Tech

Csak pár kattintás a saját fotóval díszített, személyre szabott telefontok

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.29 | 11:48

A telefontok, azon túl, hogy védi a mobilt, arra is alkalmas, hogy kifejezze az egyéniségünket. Szinte végtelen számú fajtából választhatunk az egyszerű műanyag tokoktól az igényesebb műbőr vagy ökobőr darabokon át a gravírozott vagy retro tokokig. Vannak speciális ütésálló tokok, kifejezetten üzletembereknek gyártottak, sőt, fából készült telefontokot is vásárolhatunk. De ma már arra is van lehetőség, hogy saját telefontokot tervezzünk.

A kedvesünk, a gyermekeink vagy akár a kedvenc kutyusunk fotójából is készíthetünk tokot az Etuo.hu egyedi telefontok tervezője segítségével. Az Etuo a hazai mobilkiegészítő és telefontok-piac egyik meghatározó szereplője. Szinte megdöbbentő, milyen széles választék érhető el online webshopjukban a különféle telefontokokból – a bevezetőben említettek mellett számos további kategóriában. 

Az igazi innovációjuk azonban az egyedi tervező, amivel néhány nagyon egyszerű lépésben bárki könnyedén elkészítheti a saját, személyre szóló telefontokját

az Etuo.hu-nál, néhány egyszerű lépésben.

1. A telefontokhoz felhasználásra kerülő képet másoljuk a számítógépünkre.

2. Böngésszük át az Etuo egyedi telefontok kínálatát.

3. Klikkeljünk a telefonunkkal megegyező típusú telefontokra.

Ekkor megnyílik a telefontok tervező menü. Egy könnyen áttekinthető, magyar nyelvű felületre kerülünk, amelyben néhány lépésben összeállíthatjuk saját, személyre szabott telefontokunkat. Egyes telefonoknál többféle tok közül is válogathatunk. Ilyenkor először a kívánt típusú tokot kell kiválasztani egy klikkel. 

4. A bal felső sarokban látható “Kép hozzáadása” ikonra klikkelve töltsük fel a kiválasztott fotót.

Feltöltés után a kép a jobb felső sarokban jelenik meg. Miután feltöltöttük, klikkeljünk a képre. Ekkor a fotó rákerül a telefonra, ezután tudjuk méretezni, szerkeszteni, elforgatni stb. (erről bővebben a következő pontokban). 

Arra is van lehetőség – az alatta látható “Képgaléria” ikonra klikkelve -, hogy az Etuónál elérhető illusztrációk, grafikák, képek közül válasszunk egyet. Szöveget is adhatunk a képhez (a Képgaléria felett található “Szöveg hozzáadása” ikonra klikkelve).

5. A telefontokra került képre klikkelve elkezdődhet a kép szerkesztése.

Vagyis elforgathatjuk, bármilyen irányba elhúzhatjuk és méretezhetjük a képet. (Ezeket a funkciókat a lap alján, a kék sávban található “Méretezés”, “Elforgatás” stb. ikonokra klikkelve is elérjük). Miután kialakult a számunkra tökéletes elrendezés, további lehetőségek is rendelkezésre állnak (pl. változtathatjuk a háttérszínt stb.). A “Töröl” ikonra kattintva pedig bármikor megszakíthatjuk a tervezést, és új képet tölthetünk fel. A kezelőfelület nagyon egyszerű, nincs szükség az összetett grafikai tervezőprogramok ismeretére, a számítógép világában kevésbé otthonosan mozgó telefontulajdonosok is könnyen elboldogulnak vele. 

6. Az egyedi tok megrendelése

Az utolsó lépés, hogy az oldal alján a piros színű “Kosárba” ikonra klikkelünk, ezzel megrendeljük az általunk tervezett telefontokot.  

Az Etuo.hu a lehető leghamarabb kiszállítja az általunk elkészített mintával a telefontokot, illetve a többi terméket, amit vásároltunk. A kiszállítás egyébként 8000 forint felett ingyenes. Termékeiket magyar nyelvű használati útmutatóval és érvényes garanciával forgalmazzák. Ráadásul a jogszabályban meghatározott 14 nap helyett 30 napot adnak arra, hogy ha úgy döntünk, indoklás nélkül visszaküldhetjük a terméket – ilyenkor természetesen visszatérítik a vételárat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló