Tech

Kalapáccsal verték az iPhone 13 Prót, meglepő az eredmény

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.30 | 09:18

A 2011 óta töréstesztelő TechRax YouTube-csatorna legújabb szereplője az iPhone 13 Pro volt, amit kalapáccsal küldtek az örök harcmezőkre – kifejezetten meglepő eredménnyel.

Az iPhone 13-as modelleket a bemutatásuk óta rendre azzal a kritikával illetik, hogy valójában nem változott sokat az előző évi készülékekhez képest, így túl sok dolog nem szól az idei megvásárlása mellett. Mindez valóban igaz, részben legalábbis, hiszen az Apple évről-évre azért itt-ott csiszol valamit az egyébként kifejezetten népszerű telefonjain.

Idén például a kamera és az ahhoz kapcsolódó szoftver fejlődött látványosat, de az akkumulátorok tekintetében is gyarapodás figyelhető meg, ahogyan a formaterv is visszatért a klasszikus Jobs-éra legnépszerűbbjeihez, de elméletileg sokkal nehezebben is sérül és törik, mint bármelyik korábbi iPhone.

Az Apple szerint az új Ceramic Shield kijelző négyszer többet bír, mint az iPhone 12-é.

Ezt pedig a népszerű törésteszt videókat készítő youtuber, Taras Maksimuk is leellenőrizte, aki egy rövid videóban késsel és kalapáccsal esett neki az almás telefonnak. Az eredmény pedig őt is meglepte: ugyan a kés nyomai itt-ott, leginkább az oldalsó fém borításon meglátszódott, az semmiben sem befolyásolta a működést.

A kalapácsütést pedig meglehetősen jól bírta, sőt, még sokadik leejtésre, aztán ütésre sem volt hajlandó megadnia magát. 

Ez pedig azt jelenti, hogy az Apple bizony nem csak elpuffogtatta a “kötelező” marketing szöveget, hanem az iPhone 13 tényleg nagyon jól bírja a strapát. Mindez még a videóst is meglepte, aki a videó egy részén külön megjegyezte ugyanezt, dicsérve az Apple munkáját.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló