Tech

Tényleg leválthatja a Google saját üzenő appja, az Allo a Messengert?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.19 | 08:52

Unod a Facebook kék üzenő alkalmazását? Próbáld ki a Google saját appját!

Ma már gyakorlatilag mindenki Messengert vagy Vibert vagy Skype-ot, netán WhatshAppot használ, ha szeretné azonnal és gyorsan elérni az ismerőseit, pedig van más alternatíva is. A Google szeptember végén tette hozzáférhetővé a saját csetprogramját, amely már a Google Assistant nevű asszisztenssel is rendelkezik, és személyre szabható üzeneteket és titkosítást is kínál.

Az app gyakorlatilag ugyanazt nyújtja, mint a Facebook Messenger, vagy a WhatsApp, viszont a legnagyobb újítást a mesterséges intelligenciával hajtott motor jelenti. A keresőóriásnak ez az első olyan szolgáltatása, amelybe beépült a Googla Assistant. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás megérti a természetes nyelvet, lehet vele beszélgetni, és a hangunkkal is tudjuk vezérelni. Az app sajátossága, hogy minél jobban kiismeri szóhasználatunkat és a felhasználó szokásainkat, annál hasznosabban tud ajánlatokat adni a válaszokra, természetesen a szövegkörnyezet figyelembe vételével.

Sőt, ha magányosnak érezzük magunkat, a Google Assistant ebben is tud segíteni, az már más kérdés, hogy kinek jön jól, ha magányos pillanataiban egy géppel levelezhet.

A Google komoly hangsúlyt fektetett a biztonságra, ez az jelenti, hogy beállíthatjuk a teljes, végponti titkosítást és a privát értesítéseket is, valamint küldhetünk magától törlődő üzeneteket.

Itt tudod telepíteni a Google Allo alkalmazását, és itt találod az appot a Google Playben, valamint az iOS-ben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló