Tech

Szeretnél mindenkinek lájkokat szórni a Tinderen? A Tinda Finger segít!

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.21 | 16:43

Itt egy kiváló találmány, amivel automatikusan mindenkit szerethetünk a társkereső appon. Igaz, így nem igazán tudjuk szűrni a randijelölteket.

Íme a tökéletes intelligens eszköz a randimániás, magányos tinderezőknek: a Tinda Finger. A hiánypótló projekt névtelen ötletgazdái azt találták ki, hogy mennyivel kényelmesebb jobbra húzni mindenkit a közösségi randioldalakon úgy, hogy közben nem kell csinálni semmit. Így előbb-utóbb csak összejön egy randi – bár szűrni nem tudjuk a potenciális barátokat/barátnőket.

A Kickstarteren szeptember elején indult kampányban már túl is szárnyalták a célnak kitűzött 2000 fontot, és jelenleg 5000 fontnál tart a közösségi gyűjtés, szóval aki karácsonyra szeretne magának egy robotujjat, már elő is rendelheti magának. Amellett, hogy nagyon sok lelkes visszajelzés volt a Kickstarteren, a Tinda Finger fejlesztője a Daily Dotnak elmondta, hogy az emberek nagy része csak poénnak, gegnek fogta fel a találmányt, ami tökéletes ajándék lehet a haveroknak. Voltak, akik komolytalannak gondolták ezt az egészet, és néhányan érdeklődtek, hogy lesz-e női verzió, amely balra húz, vagyis “nem tetszikel” mindenkit.

A közösségi ismerkedőknek szánt eszközt az iPhone-ok és az androidos telefonok töltőportjára kell csatlakoztatni, és a műanyagujj végén lévő kiegészítő máris őrületes tempóban kezdi jobbra húzni a képeket. Óránként akár 6000 jobbra húzást is el lehet érni. Igaz, mindehhez a Tinder prémium, fizetős verziójával kell rendelkeznünk, hogy korlátlanul tudjuk szórni a lájkokat. A Tinda Finger kékben és rózsaszínűben lesz majd kapható decemberben, és természetesen minden ismertebb társkereső appal kompatibilis.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.