Tech

Kiderült: ennyibe kerül majd a fizetős Facebook

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.30 | 14:38

A Facebook és az Instagram hirdetésmentes változata sokaknak vonzó.

Havonta tíz euró körül fognak kérni a Facebook novemberben induló, fizetős, de hirdetésektől mentes változatáért – írja a Meta.

A 10 eurós ár a szolgáltatás böngészős verziójában előfizetve

érvényes. Ha az Android vagy az iOS alkalmazásboltján keresztül letöltött applikáción fizetünk, az már havi 13 euró lesz. A cég ekkor a felhasználókra hárítja át az appáruházak 30 százalékos „adóját”. A reklámmentes verziót a Meta az uniós jogszabályoknak megfelelve kínálja. A cég sajtóközleményében többször kiemeli, hogy a szolgáltatásai továbbra is ingyenesek maradnak azok számára, akik elfogadják a személyre szabott hirdetéseket.

Az előfizetés 2024. március 1-ig vonatkozik

minden összekötött Facebook és Instagram fiókra, magyarán ha a kék közösségi oldalon keresztül fizetjük ki az említett összeget, akkor a jelzett időpontig a fiókhoz kapcsolat Instagram profil(ok) esetében is megkapjuk a hirdetésmentességet. Jövő év márciusától viszont minden egyes csatolt profilért 6 eurónak megfelelő összeget kell fizetni, ha azon keresztül is hirdetésmentes szolgáltatást szeretnénk. Az okostelefonos alkalmazásokban történő előfizetés díja természetesen ezen extránál is magasabb, profilonként 8 euró.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló