Tech

Olcsó okosórát mutatott be a Redmi

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.30 | 12:18

Szögletes külső, okos otthon támogatás, egy hetes üzemidő, és alacsony ár. Kell ennél több?

Kezdjük a legrosszabbal, és innen mindenki döntse el, hogy elolvassa-e a cikket. Egyelőre  nem tudjuk érkezik-e a nemzetközi piacra.

Xiaomi almárkája a Redmi mutatott egy 300 jüanos fitneszórát, amely átszámítva 14 ezer forint. ÉS ehhez képest nagyszerű tudással rendelkezik, kinézete ismerős lehet, a legtöbb gyártó valamiért rajong a négyzetes alakért, a kis kütyü 35 grammot nyom összesen, tehát igazán könnyű viselet lehet.

A kijelző végre normálisan értékelhető méretűvé nőtte ki magát, 1,4 hüvelyk átmérőjű, 320 x 320 pixel felbontású, amely ugyan kevesebb mint az etalonnak számító Apple Watch (368 x 448 ) de mindennapos használatra bőven elég, főleg úgy, hogy rengeteg számlap telepíthető rá. Az akkumulátor 230 mAh-s, amely a gyártó adatai szerint egyhetes üzemidőt biztosít okosóraként használva.

Van benne NFC tehát alkalmas a mobilfizetésre, illetve úszni is lehet benne, hétfajta sportmód, iránytű, és egyéb sportfunkciók mellett képes a Xiaomi saját fejlesztésű Mi okosotthon rendszert is kezelni. Reméljük, érkezik hazánkba is, hiszen alaposan felkavarná a piacot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.