Fintech

Hamburgert bitcoinért? A legszexibb hamburgerező meglépte

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.03 | 17:52

Lehet rokonszenves, amit a Hooter's lánc tagjai csinálnak?

Forrás: Hooter's
Forrás: Hooter’s

Nem is akármilyen hamburgerezőről van szó. A cég több franchise üzletet üzemeltet a telt keblű pincérnőiről ismert Hooter’s láncból.

A blockchain őrület jelenleg úgy áll, hogy a részvényeik árát felturbózni vágyó kisebb cégek nagy garral bejelentik, hogy valamit kezdeni fognak a technológiával. A bejelentésre válaszul az égbe lő ki a részvények ára, amit normalizálódás követ, de az új szint is magasabb marad, mint az eredeti. A módszert a Long Island Iced Tea Corporation mutatta be a legszebben, ők 183 százalékos emelkedést produkáltak tőzsdenyitás előtt még december végén. De közelebbi példa is van, a papíron a Szilícium-völgyet is megelőző Csíki Sör is bejelentette, hogy hamarosan kriptopénzt dob piacra.

A trendre a koronát – tudjuk, képzavar – a Chanticleer Holdings tette fel, amikor bejelentette, hogy hűségprogramját blockchain alapú rendszerre tervezi áttelepíteni. Ha valakinek a Chanticleer nem lenne ismerős, akkor a cég tőzsdei azonosítója a BURG segíthet. Igen, a cég hamburgerezőket üzemeltet. Ami még érdekes, hogy kilenc Hooter’s franchise üzlettel rendelkeznek, illetve ők vezették 2011-ben a Hooter’s of America megvásárlását az alapító családtól.

Így annyiban módosul a hír, hogy a legismertebb, alulöltözött, hatalmas mellű nőket foglalkoztató hamburgerlánc egy része próbálja azzal növelni az ázsióját, hogy még blockchain megoldásokat is ígér. A lépés egyébként biztosan nem tesz jót a blockchain hírének: sem az, hogy részvényturbózásra használják a szót, sem azt, hogy a legszexistább éttermek egyike teszi ezt.

Az új hűségrendszer bejelentése bejött a cégnek, ötven százalékkal emelkedett a papírok ára. Ebben persze része lehet annak is, hogy megnevezték a rendszert – ez a Mobivity Merit – amelyre az új hűségrendszer épül. Így könnyebb elhinni, hogy tényleg készül szoftver is.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...