Fintech

Utazós kártyával rukkolt elő a Posta Biztosító

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.08 | 08:18

Ki várta, hogy egy biztosító dolgoz ki olyan pénzügyi terméket, ami még egy prepaid kártyát csempész a tárcánkba? Pedig sikerült nekik!

Bankkártyát bocsát ki a Peak Prometheus platformjára építve a Posta Biztosító. A kártyákat nem a postahivatalokban kell keresni, hanem a biztosító Hello nevű insurtech márkájának részeként kerül a piacra a kártya.

Az első két évben havidíj mentes prepaid MasterCard kártya kapcsolódik a biztosító többi termékéhez. Például lehet rá kérni az 50 százalékos kármentességi bónuszt.

A Hello egyéb termékei 2018-ban jelentek meg a piacon. Jelenleg egy Bringás csomag érhető el, amely balesetbiztosítást, vagyonbiztosítást és felelősségbiztosítást tartalmaz. Emellett létezik egy Utazó nevű csomag is, amely különböző utasbiztosításokat kínál.

A MasterCard kártya az Utazó csomaghoz kapcsolódik. A kártya teljesen online igényelhető és elkészülte után postai úton érkezik meg. A kártya banki átutalással és más kártyáról tölthető fel, tudja a PayPasst, emellett három százalékos visszatérítést is biztosít közel 2000 üzletben.

Az utazásból hazaérkezők pedig a biztosítási díj ötven százalékát visszaigényelhetik a kártyára a megérkezésük után. Ez teszi igazából érdekes fintech újítássá a Posta Biztosító termékét.

Forrás: Fintechradar.hu

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló