Gamer

A Drágán add az életed rendezője 14 év szünet után ismét forgatott, egy másfélperces akciófilmet

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.19 | 15:00

John McTiernan a Ghost Recon nevű videójátékhoz készített reklámfilmet. Tökéletes intrója lehetne egy tökös-pörgős lövöldözős filmnek is.

cica

John McTiernan bő 30 éves karrierje során nem csinált sok filmet, 11 moziját annak első felében készítette el, 14 év óta pedig semmit nem forgatott. Legnagyobb sikerei a Predator, a Drágán add az életed sorozat első és harmadik része, a Vadászat a Vörös Októberre meg az Utolsó akcióhős voltak.

A Red Dot címre keresztelt másfél perces film amilyen rövid, olyan tömör, feszült és pörgős. Profi kommandósok és rosszarcú gazfickók állnak benne szemben egymással, mégsem ők a leglényegesebbek.

A főszereplő egy ide-oda cikázó piros pont és a rá vadászó fehér cica.

A filmben van ötlet meg kraft, és amikor véget ér, az jut először az eszünkbe, hogy bárcsak nézhetnénk a folytatást. Ja, és a zeneválasztás is tökéletes: a Tokens zenekar Tonight I Fell In Love című örökslágerének spanyol nyelvű feldolgozása.

McTiernan egyébként egy másik projekten is dolgozik jelenleg. Az Amazon és az Ubisoft számára forgat egy félórás kisfilmet a Santa Blanca nevű boliviai drogkartellről.

A Ghost Recon, amihez pedig a reklámot forgatta, márciustól vásárolható meg PC-re, Xbox-ra vagy Playstation-re.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló