Gamer

Félhet a Fortnite? Hatalmas siker az Apex Legends

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.07 | 16:48

Szinte semmit sem hallottunk az egész játékról, addig ameddig meg nem jelent. Viszont most, az első napon 2,5 millióan nyomták, egy időben pedig 600 ezren játszották.

Nem is csoda, hiszen az összes streamer azonnal ráment a játékra, köztük Shroud, Dr. Disrespect, na meg sokan mások is, akiket már ismerhetünk az előző battle royale játékból.

Érdekes stratégiát láthattunk. A legtöbb játékot előre bereklámozzák, az Apex Legends esetében viszont nem mondtak semmit. Viszont amikor hirtelen kijön a piacra egy ingyenes cím, amit ráadásul az összes streamer is játszik, akkor jó eséllyel mindenki kíváncsi lesz. És kíváncsi is lett, ráadásul egy jól összerakott játékról van szó.

Innovatív, szép, tele jó megoldásokkal

A térképdizájn teljesen más, mint amit eddig megszokhattunk, tele van függőleges tereptárgyakkal, hatalmas sziklákkal és épületekkel, amelyekre akár fel is lehet menni. Járművek helyett itt hőlégballonokra lehet felmászni, és onnan elsiklani a kijelölt pontra, a gyorsabb közlekedés érdekében.

Kizárólag három fős csapatokban lehet játszani, és nagyjából beszélni sem kell, ugyanis brutálisan jóra sikerült a jelölőrendszere a játéknak.

A legjobb mégis az, hogy feléleszthetjük a csapattársainkat a halálból. Aki már játszott a haverjaival battle royale-t, biztosan halt már meg a meccs elején egy harcban, miközben a társai legyőzték az ellenséget. Ezután pedig húsz percig lehetett nézni, ahogy a többiek játszanak. Na, az Apexben ezt megoldották, ugyanis egy sikeres harc után feléleszthető az is, aki meghalt, nem csak az, aki megsérült.

Szóval az Apex Legends kijavított egy halom idegesítő dolgot, ami jelen van a többi, műfajbeli játéknál, így kicsit sem lepődnénk meg, ha a játékot egyre többen és többen játszanák, még egy ilyen sikeres indulás után sem.

Ingyenes Battle Royale érkezett az EA-tól


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.