Gamer

Itt a 40 eurós ajándék! Ingyen letölthető az Assassin’s Creed Syndicate.

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.24 | 12:48

Az Epic Games Store honlapjára felkerült annak a két játéknak a neve, melyeket csütörtöktől kezdve ingyen elérhető, az egyik a népszerű Assassin's Creed Syndicate.

A 2015-ben megjelent Assassin’s Creed Syndicate még a klasszikusabb AC-k közé tartozik, ebben a játékban egy testvérpáros két tagját, Evie-t és Jacobot irányíthatod, a viktoriánus Londonban. A 19. század második felének Londonja nagyon is izgalmasra sikeredett. 2015-ben jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 1868-ban, Londonban járunk, így megkapjuk a viktoriánus Nagy Britannia jellegzetes épületeit, karaktereit, találmányait, azaz szerepel benne Charles Dickens, Charles Darwinn, Karl Marxszal és Alexander Graham Bell is, ahogy természetesen a Hasfelmetsző Jack-mítosz sem maradhatott ki. Aki még nem játszott vele, de érdekli legalább ez a korszak, annak érdemes belevetnie magát, hosszú időre le fogja kötni.

Most 39,9 Euró helyett ingyen szerezhetjük be az Epic Games Store-ban 02.27-ig. Mellé megkapjuk még az indie fejlesztésű, a Hearthstone nyomdokaiban járó stratégiai kártyajátékot, a Faeriát is ha szeretnénk. Érdemes rá lecsapni, ha most nem is, de még bármikor játszhatunk vele.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló