Gamer

A szakma szerint az Overwatch az év legjobb játéka

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.02 | 19:01

Kiosztották a Game Developers Choice Awards díjait, a Blizzard FPS-e lett 2016 legjobbja.

A Blizzard Entertainment 2016 májusában megjelent multiplayer shootere, az Overwatch kapta a legjobb játéknak és a legjobb designnak járó díjat a Game Developers Choice Awards-on, így lényegében az év játéka lett a szakma szerint.

Overwatch Cinematic Trailer

Fight for the Future: http://www.playoverwatch.com In a time of global crisis, an international task force of heroes banded together to restore peace to a war-torn world. This organization, known as Overwatch, ended the crisis and helped maintain peace for a generation, inspiring an era of exploration, innovation, and discovery.

Szintén két elismerést gyűjtött be a Firewatch, a játék a legjobb történet, az azt készítő fejlesztőcsapat, a Campo Santo a legjobb debütálás díját zsebelte be, a kis stúdiónak ugyanis ez volt az első munkája.

Firewatch – All 4 Launch Day Trailers – HD

A montage of the 4 mini launch trailers from Campo Santo for Firewatch, a game of exploration and discovery set within the Wyoming wilderness. Copyright Clearance for Using Game Footage: http://www.firewatchgame.com/about/#s… – http://www.firewatchgame.com – http://blog.camposanto.com – http://store.steampowered.com/app/383… About me: Twitter ► https://twitter.com/OKitsNMS Subscribe ►https://www.youtube.com/channel/UCylVqS5Hk_i175AyCeYKT2w

A Playdead stúdió platformerét, az Inside-ot is szerették az ítészek, a furcsa, sötét hangulatú játék a legjobb hang és a legjobb látvány kategóriájában nyert.

INSIDE PS4 Trailer

INSIDE comes to PlayStation 4 on Aug 23. For more info go to http://playdead.com/inside

Az év mobil játéka természetesen a Pokémon Go, a legjobb AR/VR a pedig Job Simulator: The 2050 Archives lett. Végül kapott egy díjat is az év közben agyon dicsért, de aztán minden fontosabb eseményről üres kézzel távozó No Man’s Sky is: ők kapták a gála Innovation Awardját.

No Man’s Sky – Launch Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/no-mans-sky-ps4// YOUR UNIVERSE AWAITS No Man’s Sky – TM/ © 2016 Hello Games Ltd. Developed by Hello Games Ltd. All rights reserved.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.