Gamer

A Fortnite egymásnak ereszti a gamer világ két ősellenségét

Vállvetve, vagy épp egymás ellen harcolnak majd a Playstation 4-es és az Xboxos játékosok.

Epic Games

Hosszú évekig teljesen elképzelhetetlen volt, hogy a játékosok együtt nyomják, platformtól függetlenül. Mindegyiknek megvannak a maga exkluzív címei, mint a Nintendónak a Mario vagy a Playstationnek az Uncharted. Ráadásul azokat a játékokat sem lehetett együtt játszani, amelyek megjelentek az összes platformra.

Na, most pedig itt van a Fortnite, ami felrúgja ezt az egészet, és összeereszti azokat, akik PS4-en, Xboxon, telefonon és Nintendo Switch-en játszanak. Ennek a lényege, hogy a játékosok szintjét jobban össze tudják illeszteni, tehát kevesebb eséllyel kerülnek ugyanarra a pályára a profi és kezdő játékosok. És persze mostantól együtt játszhatnak azok a barátok, akik különböző konzolokkal rendelkeznek. Mondjuk van árnyoldala is, mobiltelefonon kicsit nehezebb célozni mint egy kontrolleren, mindenesetre ezzel számolniuk kell a telefonos gamereknek.

A 8.10-es frissítés magával hozott egy új, “The Baller” nevű járművet is. Egy ember fér bele, és jó gyorsan lehet vele közlekedni amellett, hogy a sebzéstől is véd, amíg le nem lövik a háromszáz életpontját.

Megérkezett a kincskeresés a Fortnite-ba


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.