Gamer

Hétvégi lövöldözés a Dunán, ráadásul ingyen

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.15 | 15:32

League of Legends showmeccs, Halo 5 verseny és Overwatch szabadjáték, YouTube-erek, VT-terem és retró sarok, vagyis minden, ami egy patent gaming rendezvényhez kell. Ja, és ami igazán király viszont az volt benne, hogy mindezt ingyenesen élvezhettük.

Végre egy gaming rendezvény, ahol nem csak a hardcore arcok szórakoznak jól. Valami ilyesmi érzéssel ringatózhattak a Telekom Hajó vendégei miközben kártyáztak, lövöldöztek, ettek-ittak és kipróbálták a legmenőbb esport játékokat a fedélzeten.

Telekom Hajó – Unofficial Aftermovie

A hétvégén megrendezett Telekom Hajó unofficial aftermovie-ja. Élvezzétek újra ezt a fantasztikus hajóutat. Készítette: Orban Brothers Productions Szerkeztette Orbán Kornél Adobe Premiere Pro CC 2017 használatával. Lájkolj és kövess minket: Weblap: www.obproduction.com Facebook: https://www.facebook.com/orbanbrothersproduction/ Instagram: https://www.instagram.com/o.b.production/ English ———————————————————————————————————- This is an unofficial aftermovie about the Telekom Hajó. Relive this awesome journey.

A dunai kirándulást egyfajta mini expo-nak szánták a szervezők és a dugába dőlt jegyáras kísérlet után végül ingyenes regisztrációhoz kötötték csupán a belépést. A kísérleti jelleggel, kicsit döcögősen induló rendezvényen ezután már nem volt fék, az útra kiszemelt Európa hajó hamar megtelt vállalkozó kedvű vendégekkel.

A legjobb viszont az volt a pár órás hajókázásban, hogy nem csak a hardcore arcok élvezték a közeget és a programokat, a totális laikusok is szuperül elvoltak. Például aki életében most először húzott VR-szemüveget, míg másvalaki rátalált új szerelmére az Overwatch kipróbálásakor. De a League of Legends showmeccs csapatainak is számos új szurkolója született az este során, itt mindenki nyert.

Leginkább persze a gaming szubkultúra, ami trendi és kicsit családias köntösben mutatta meg magát az eddigi zsúfolt és nagyüzemi rendezvények után, és ez jót tett neki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.