Gamer

Új fegyverekkel és emberfeletti képességekkel érkezik a Destiny 2

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.19 | 15:33

Régóta várunk már rá, és az első trailer után úgy tűnik, megérte böjtölni a Bungie új játékáig. Csúcsgrafika, vadonatúj fegyverek és szuper képességek a karaktereknek, amik tovább bolondítják az egyébként is változatos sci-fi világot. Már nincs sok hátra a megjelenésig, szeptember a polcokra, onnan pedig a konzolok lejátszójába kerül a Destiny 2.

Az ilyen játékok általában rengeteg elszalasztott beadandóért és másnapi fáradtságért felelősek, a szülők, tanárok és barátnők tehát már előre elkezdhetik utálni.

Nem rossz, nem rossz, és a folyamatos fejlesztések miatt ráadásul egyhamar nem is ér véget a kaland, ahogy ezt már az első résznél is megtapasztaltuk. A Destiny ugyanis egy szokatlan modellt vitt végbe a lövöldözős játékok piacán: egy kezdeti alapjáték után folyamatos kiegészítőkkel szőtte tovább az univerzumot.

Az eredeti tízezer forintos ár így bőven harmincezer fölé ugrott a végére, és a belefeccölt idő sem állt meg száz óra körül, ami egy végigjátszásnál lenni szokott.

A kiadót és a sorozatot ismerve ezúttal is valami hasonlóra számíthatunk hosszú távon, a közeljövőben pedig számos extra infóra a szeptemberi megjelenésről.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.