Gamer

Meghódítja a Leet a PlayIT-et: interaktív programokkal és akcióval is készülnek

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.03 | 09:18

Az elmúlt pár év sötét COVID alagútjának végén végre fényt lát a PlayIT szervező csapata, így 2,5 év után újra megrendezésre kerül június 11-12-én  Magyarország legnagyobb gamer eseménye a PlayIT.

Ráadásul egy helyen és időben az első magyar Comiconnal, ami habár elválasztva, de átjárási lehetőséggel nyitja meg kapuit a Hungexpon. A rendezvény a Comicon jegyet váltók számára átjárható, azonban a PlayIT jeggyel rendelkezők a Comicon területére csak upgrade vásárlásával tudnak átmenni.

A rendezvény szervezői a Leetet is felkérték a kitelepülésre. A látogatókat számos interaktív programmal és akcióval várják a Leet standjánál.

Influencer Isle:

Milyen is lenne egy igazi gamer találkozó, ha nem futhatnál össze legnagyobb példaképeiddel, ha nem tűnne el a dupla monitor elválasztó közted és kedvenc influencered között? Most itt a lehetőség, hogy közelről is megszagold a legnagyobb Nbert, lőjj egy fotót és elmond neki a legmélyebb titkod és persze aláírasd vele kedvenc merched.

De ha nem is az Atya a kedvenced, tiszteletét teszi Sütő Karcsy, Makovics Tina, Molnár Gabó és Bereznay Dani is a szombati napon!

Üccsi Csillsarok:

A rendezvény rengeteg interaktív lehetőséggel büszkélkedhet, de ha egy kicsit elfáradtál és feltöltenéd kicsit az energiaszinted, ugorj be az egyik Blup babzsákba az Üccsi csillsaroknál és ciccencs rá egy igazi Nbernek való nedűre.

Samsung Isle – Itt mutathatja majd meg igazán a PlayIT közönsége, hogy milyen fából faragták.

Az első setuppon végtelen Aimlabs verseny fut majd, ahol a két nap alatt legnagyobb pontszámot elérő játékosok elnyerik a támogató márkáink által felajánlott gamer perifériák egyikét, de ha már a legjobb 80%-ba is érdemes bekerülni, ezek a játékosok ugyanis Leet Shop kuponokkal gazdagodnak.

A második állomás a kollektív tudást igyekszik mérni, a PlayIT közönsége együttes erővel feszülhet neki az Elden Rings masszív kihívásának. Minden résztvevő 5-10 percet kap maximum, majd átadja a stafétát a mögötte álló játékosnak. A kísérlet eredményét mi is nagyon kíváncsian várjuk, de azoknak se kell csüggedniük, akik nem tudnak ellátogatni a rendezvényre a hétvégén, mivel ezt a próbálkozást mindkét nap élőben adja a Leet Plus twitch csatornája!

A harmadik állomáson a Samsung Odyssey kínálta legminőségibb monitorokkal ismerkedhetsz majd meg, közelről megismerve a monitorok széles skálájának előnyeit.

A standot megkerülve még lehetőséged lesz hatalmas kézzel készített fémszobrokkal fotózkodni is, a Metal Art Gallery jóvoltából, akik vért és izzadságot nem spórolván szállítják a helyszínre legjobb alkotásaikat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.