Gamer

Változatos programokkal tér vissza a PlayIT, ne maradj le – mutatjuk a részleteket

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.07 | 14:48

Június 11-12 között visszatér a PlayIT, ezúttal Budapesten a Hungexpon rendeznek egy vérbeli gamer rendezvényt!

Változatos programokkal készültek idén is, hiszen a Mastercard Nagyszínpadnál egész nap érdekes és szórakoztató előadások, kvízek, népszerű Youtuberek és persze a megszokott loot szórás vár minden látogatóra, próbáld ki a legújabb konzolokat és a legjobb játékokat. A kétéves bezártság után, újra megmutathatják magukat a streamerek, a tartalomgyártók, és persze a hazai gamer közösség is.

De ha egy másik generáció tagja vagy, akkor sem fogsz untakozni, hiszen vár rád a Retro PC kiállítás és gaming, ahol méltó visszatekintést kapsz a videójátékok és a flipperkultúra hőskorába. Közel tökéletes állapotban megőrzött játékkkonzolok és érmés játékgépek, melyeken minden érdeklődő kipróbálhatja (vagy újra átélheti) az igazi retro érzést.

Idén kint lesz a Leet Shop is, ahol találkozhatsz a LEET Gaming csapatáva. Vásárolj be akciós áron a legmenőbb gamer perifériákból, játssz nyereményekért, vagy csak csillelj egyet az NBER Üccsi sarok kényelmében és persze ne hagyd ki az influencer találkozót se, ahol a legnagyobb NBER – Zsozeatya – is tiszteletét teszi! Ezen kívül a Leet csapata egy Elden Ring kihívással is készült, ahol a PlayIT közönsége együttes erővel feszülhet neki az Elden Ringnek.

Minden résztvevő 5-10 percet kap, majd átadja a stafétát a mögötte álló játékosnak. A kísérlet eredményét mi is nagyon kíváncsian várjuk, de azoknak se kell csüggedniük, akik nem tudnak ellátogatni a rendezvényre a hétvégén, mivel ezt a próbálkozást mindkét nap élőben közvetíti a Leet Plus twitch csatornája!

Idén el sem kell menned Gamerlandbe, hogy Gamerlandben legyél! Az ország és a régió legnagyobb gaming központja eljön hozzád a PlayIT-re, hogy egy Mini Gamerlandben szinte minden platformon kipróbálhasd magad!

FPS és MOBA játékok a high-tech gamer számítógépeken, Gran Turismo az autószimulátorok, arcade gépek, újgenerációs konzolok FIFA 22-vel vagy éppen MK XI-el, valamint izgalmas VR élmények várnak standunknál.  

Lényeg a lényeg 2,5 év kényszerszünet után a 2022-es PlayIT Show-t sikerült még magasabb szintre emelni, ám ha ez nem lenne elég, ugyanezen a hétvégén végre mindenki átélheti az első Budapest Comic Cont, ahol a képregény-, fantasy-, sci-fi-, és videojáték-rajongóinak nagyja összegyűlhet.

A két rendezvény együtt kihagyhatatlan, hiszen több mint 100 programhelyszínnel várnak.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló