Gamer

A legfontosabb játékok, amelyek érkeznek PS 5-re

Itt vannak a legizgalmasabb címek, amelyeket bemutattak a PlayStation 5 konzollal együtt.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – Announcement Trailer | PS5

No Description

A legelső nagy attrakció egyértelműen a Spider-Man: Miles Morales volt, amit ugyan rendkívül rövid ideig láthattunk, de a szemkápráztató látványvilág, valamint a zseniális előző rész miatt szinte 100%, hogy elő fogunk rendelni. A legjobb pedig az egészben az, hogy már idén karácsonykor megjelenik, úgyhogy addig legalább mindenki pótolhatja – vagy éppen újrajátszhatja – a legendás első epizódot.

Ratchet & Clank: Rift Apart – Announcement Trailer | PS5

No Description

Jó eséllyel a Sony szeretne egy kis szelet kifogni a Nintendo vitorlájából, ezért jön a platformjátékok szerelmeseinek nagy kedvence, a Ratchet & Clank Rift Apart, ami rendkívül bájos grafikájával kicsiket és nagyokat egyaránt képes lesz elvarázsolni. Az előzetes mellett a játékmenetbe is bepillanthattunk, ami alapján egy gyönyörű és eseménydús világ tárul majd elénk, bár egyelőre kérdés, hogy pontosan mikor.

Project Athia – Teaser Trailer | PS5

“Watch a breathtaking first look at Project Athia, a thrilling story-led, action-packed adventure from SQUARE ENIX’s new studio, Luminous Productions. Projec…

Az egyik legérdekesebb új játék kétségkívül az egyelőre csak munkacímmel rendelkező Project Athia, amiből ugyan nagyon keveset láthattunk, de a látványvilága és a hangulata annyira a helyén van, hogy első látásra magával ragadott minket. Kíváncsian várjuk, hogy a Square Enix mikor fogja még jobban megmutatni.

Returnal – Announcement Trailer | PS5

Returnal combines side-scrolling action with roguelike gameplay into a third-person shooter where players fight to survive a hostile planet that changes with…

Első látásra furcsa egyednek tűnik a Returnal, ami a sci-fi műfaj rajongóit célozza meg, mivel egyszerre vegyíti az akciódús FPS és a felfedezős TPS elemeit. A világa elképesztően betegnek néz ki, úgyhogy biztosan rajta tartjuk majd a szemünket.

GhostWire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer | PS5

“Tokyo is overrun by deadly supernatural forces after 99% of the city’s population vanished. Use a powerful arsenal of spectral abilities to fight the parano…

Érdekes koncepcióért a GhostWire: Tokyo fejlesztőinek se kell a szomszédba menniük, bár elsőre nehezen tudnánk megmondani, hogy pontosan miről is fog szólni a játékuk. Az azonban már biztos, hogy durva harcokban, különleges ellenfelekben és pörgős játékmenetben biztosan nem lesz hiány.

Godfall – Gameplay Reveal Trailer | PS5

“Take your first look at PlayStation 5 gameplay of Godfall and the world of Aperion-a world on the precipice of ruin. You are the last of the Valorian knight…

Január végén már lehetett tudni, hogy jön Godfall, ami fantasy akció-szerepjátékként óriási összecsapásokat ígér. Ráadásul sokat nem is kell várni rá, hiszen karácsonykor már meg is jelenik.

DEATHLOOP – Official Gameplay Reveal Trailer | PS5

DEATHLOOP is an innovative first person shooter launching for PlayStation 5 and PC from Arkane Lyon, the award-winning studio behind the critically acclaimed…

Az Arkane Studios régi nagy kedvencünk a legendás Dishonored széria miatt és titkon reméltük is, hogy egy újabb résszel fognak kedveskedni a hozzánk hasonló rajongóknak. Sajnos, nem így lett, hiszen egy teljesen új játékkal rukkoltak elő a Deathloop képében, ami szerencsére rengeteget merít játékmenet szintjén a csapat korábbi alkotásaiból.

Resident Evil 8 – Announcement Trailer | PS5

Fear surrounds you in Resident Evil 8, unleashing a new chapter of survival horror on PlayStation 5 in 2021!

Bár elfogyasztottunk pár csomag felnőtt pelenkát a Resident Evil 7 végigjátszása közben, mégis őszintén tudunk örülni annak, hogy úton van a nyolcadik rész, ami számunkra először mutatta meg a Sony eseménye alatt, hogy milyen részletgazdag grafikára képes a japán cég legújabb konzolja. A megjelenésre viszont kicsit még várni kell, hiszen a premier 2021-ben lesz.

Horizon: Forbidden West – Announcement Trailer | PS5

Horizon: Forbidden West continues Aloy’s story as she moves west to a far-future America to brave a majestic, but dangerous frontier where she’ll face awe-in…

Kétségkívül az este legnagyobb durranása a Guerilla Games nevével fémjelzett Horizon Zero Dawn 2 bejelentése volt, ugyanis a folytatás annyira gyönyörűen néz ki, hogy az előzetes megtekintése után a padlón kerestük az állunkat. Megjelenési dátum egyelőre nincs, pedig volna rá igény, lehetőleg minél hamarabb.

Forrás: Metabro.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló