Gamer

Végre bejelentették az Xbox One X-et, megmutatjuk mit tud majd

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.13 | 10:13

A Microsoft megunta a titkolózást és bejelentette a legújabb csúcskonzolt. Az XboX One X névre keresztelt szörnyeteg várhatóan november 7-én kerül a boltokba.

Már most látjuk magunk előtt a boltok előtt várakozó, hálózsákkal és három napi hideg élelemmel felszerelt tömeget, akik az új Xbox-ért állnak sorba.

Az Xbox One X az eddigi 4K UHD képminőségnél is jobbat villant majd, Scorpio processzora pedig a konzolokba valaha épített leggyorsabb proci. A gyorsaságnak persze ára van, a felmelegedés ellen viszont a konzolok történetében először vízhűtés dolgozik.

A játékokat tekintve nem kell megijedni, az összes Xbox One játékos viszi majd, de ráadásként bejelentettek még 42 címet, melyek közül 22 kizárólag az Xbox One X-en fut majd. State of Decay 2, Darwin Project, The Last Night, hogy csak párat említsünk.

VR-kompatibilitásról eddig szó sem esett, de egy későbbi bejelentés során akár erre is sor kerülhet. Az ára ugyanis arra enged következtetni, vannak még extrák a gépben. A legutóbbi darab, az Xbox One S 250 dolláros árazása után az Xbox One X-é egészen az 500 dollárig emelkedett. Reméljük, tényleg megéri majd az árát, átszámítva ugyanis 150 000 forintról beszélünk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.