Gamer

10+1 új játék, amikkel te is több száz órát töltesz majd

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.14 | 06:49

Az E3 mega bejelentéseit minden évben gamerek ezrei kísérik figyelemmel, hiszen a gyártók jellemzően itt hozzák nyilvánosságra az év legnagyobb durranásait. Állakat leejtő bemutatókból ezúttal sem volt hiány, íme a 10+1 legjobban várt darab:

1. Assassin’s Creed: Origins

A játékot kiadó Ubisoft ezúttal az ókori Egyiptomba kalauzol minket és kedvenc bérgyilkosunkat, a világpremiernek számító bemutató alapján kaland az lesz bőven:

Természetesen a csilli-villi teaser után a játékmenetbe is bepillantást nyerhettünk, a lovaglós rész, vagy a harc effektjeinek hála szinte tényleg elhisszük, hogy részesei vagyunk az eseményeknek. Hiába, egy 4K-s játék 2017-ben már csak ilyen.

Kinek ajánljuk: A magányos farkasoknak, akik szeretnek órákat ülni a nyitott világok felfedezésében, és nem mennek a szomszédba egy kis tökösségért.

2. Call of Duty: WWII

A CoD széria legújabb darabja visszatér a gyökerekhez, hamisítatlan multiplayer élményt ígérve a rajongóknak. És igen, mindenki nyugodjon meg, természetesen a Náci Zombis vonal is ott lapul a játékban.

Kinek ajánljuk: Akik szeretnek csapatban játszani, és a klasszikus lövöldözős vonalat egyszerűen képtelenek megunni.

3. God of War

Bár konkrét megjelenési dátuma még nincs, az egyik leginkább várt PS4 játék lesz idén. Vagy jövőre. Egy biztos, az előző rész sikerén felbuzdulva rengeteg rajongó már most dörzsöli a tenyerét, a megjelenés előtti napon sátrakkal vonulnak majd a boltok elé, a videó alapján teljes joggal.

Kinek ajánljuk: A nyers erő híveinek, akikben belül ott lapul a hős és csak az alkalomra vár. Most megkapják.

4. Need for Speed: Payback

Ezzel a névvel játék egyszerűen nem bukhat meg és kész. Az NFS mára már egyet jelent az autós játékokkal, és ezúttal is bőven lesz csavar a történetben, nem egy sima versenyzős játékot kapunk, az biztos.

Kinek ajánljuk: Mindenkinek, aki szereti az autós játékokat. Kormánnyal vagy anélkül, gépen vagy konzolon, tök mindegy.

5. Quake Champions

A klasszikus FPS játék ezúttal modern külsőben tér vissza, új pálya, új karakter és kasztrendszer, de a lényeg változatlan. Legyél te a gyorsabb!

Kinek ajánljuk: Az 1v1 lövöldözés szerelmeseinek, akik célzásukkal még Clint Eastwoodot is lepipálnák!

6. Star Wars: Battlefront II

Már az első rész is lenyűgözött mindenkit, most itt az idő, hogy a második megtegye ugyanezt. Droid csata, űrbéli harc és lézerkard, ezt nem lehet megunni.

Kinek ajánljuk: Van egyáltalán olyan, akit a Star Wars univerzum nem hoz lázba? Ugye hogy nincs! Hát akkor lényegében mindenkinek!

7. FIFA 18

A széria legújabb darabja még szebb, még okosabb, még élethűbb és még profibb, mint elődei. Ezt egyébként el is várjuk tőle, hiszen a világ legnagyobb focicsapatai szinte már egytől egyig alkalmaznak hivatásos FIFA játékosokat, így az elvárás hatalmas lesz minden évben az EA felé.

Kinek ajánljuk: A sport szerelmeseinek, a foci megszállottjainak és akik nem akarnak beletörődni, hogy a magyar válogatott nem jut ki a VB-re.

8. Wolfenstein II: The New Colossus

1961-et írunk, BJ Blatzkowicz vezetésével a német megszállók ellen vezethetjük maroknyi seregünket. A bemutató alapján a látványon alig spóroltak a Bethesda készítői. A kisfilm lassan indul be, aki csak a játékra kíváncsi, egyből 7 percnél kezdje.

Kinek ajánljuk: A régi klasszikust sosem feledőknek, és azoknak, akiknek a lövöldözés önmagában nem elég. Akiknek humor, sztori és brutális látvány is kell a teljességhez.

9. Anthem

Ha ez a játék tényleg így fog kinézni, vélhetően megsokszorozódik majd az egyetemi utóvizsgák száma. Lélegzetelállítóan gyönyörű, talán a Destiny-hez hasonlít leginkább, de amennyit láttunk belőle, az alapján köröket ver még arra is. Csúcsdísz az idei felhozatalban, a nappali TV-jén a helye.

Kinek ajánljuk: Akik szeretnek elmerülni a nyitott világ adta szabadságban és szeretnek elrugaszkodni a földről. Minden értelemben.

10. Metro Exodus

Paráztató játék nélkül nincs is E3, ezúttal a metró aluljárók nem annyira kietlen világából érkezik az ügyeletes borzongás. Sötétből előugró mutánsok, szörnyek és végeláthatatlan töltény mennyiség, némi gránáttal fűszerezve. Mindezt persze belső nézetből, hogy még jobban leessünk a székről.

Kinek ajánljuk: Akik nem tudnak este aludni, mert ez után biztos nem is fognak.

+1 Fallout 4 : VR

A Fallout 4-et ismerjük, szeretjük, ebben semmi újdonság nincs. Ezentúl azonban már VR módban is hódolhatunk ennek a rajongásnak, ennél jobb hírt pedig aligha hozhattak volna a készítők a fanoknak.

Kinek ajánljuk: Akinek van már otthon VR kompatibilis gépe, vagy most tervezi beszerezni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló