Gamer

Filmsorozat készül a Fallout-ból

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.04 | 11:30

Sokáig vártak a rajongók arra, hogy film készüljön a játékból. Azonban most úgy néz ki, elkészül a sorozat, melyet már egy sokat bizonyított rendezőpáros fog elkészíteni. Várjátok?

A Fallout világát bizonyára nem kell bemutatni azoknak, akik otthon vannak a játékokban, hiszen a széria 1997-ben indult és az elmúlt több mint két évtizedben számos rajongót szerzett magának.

Aki nem ismerni, annak annyit mondunk el róla, hogy az atomháborút követő elképzelt világban játszódik, és a játék régóta megérett arra, hogy egy élőszereplős változatot kapjon. Most úgy néz ki, lesz valami a dologból. A Westworld alkotói, Jonathan Nolan és Lisa Joy, és cégük, a Kilter Films a Deadline értesülései szerint megállapodtak a Bethesdával és az Amazonnal, tehát már nincs gond a jogokkal, és lesz streamingszolgáltató, is ahol futhat a sorozat. Az alkotók eddigi munkáit megnézve, azt gondolom nincs okunk az aggodalomra.

A játék univerzumára épülő sorozat az Amazon Prime-on lesz elérhető, egyelőre még nincs pontos dátum, de ez az egy kis kedvcsináló rövid videócska már biztosan mutatja azt, hogy valóban jön a Fallout sorozat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló