Gamer

Ennél a LEGO-nál nehezebben lehet menőbbet mutatni!

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.07.16 | 18:18

A Nintendo ikonikus játékkonzolja készült el Super Mario-val, iszonyatosan menő LEGO készlet lett az eredménye!

A napokban volt pontosan 37 éve, hogy 1983. július 15-én a Nintendo Japánban bemutatta a NES-t, azaz a Nintendo Entertainment Systemet. Ez volt minden konzol ősatyja, és igazából a mai napig hatalmas rajongói köre van, nekem is van itthon belőle egy eredeti darab, és ha másra nem is, egy kis nosztalgiázásra gyakran előveszem.

A születésnap alkalmából a LEGO is kijött egy olyan szettel, mely a NES és a Super Marió előtt tiszteleg. A hatalmas csomag több mint 2600 építőelemből áll össze. Magában foglalja a konzolt, az ikonikus kontrollert, és egy tévét is tartalmaz, amin éppen a Super Mario megy.

Ez annyira komoly, hogy a TV készülék oldalán lévő kart mozgatva a legendás vízvezeték-szerelő átugorja az akadályokat. Igen, erre azt kell mondani, hogy komolyan össze van rakva és meg van tervezve a készlet.


Augusztus elsején kerül az üzletek polcaira, körülbelül 72 ezer forintos áron, illetve innentől kezdve lehet majd az online áruházakban is megrendelni. Jön Magyarországra is, és itt is hasonló áron találhatnak majd gazdára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló