Gamer

Szombaton startol a Stay & Play Fortnite kupa: ne maradj le róla!

  • Szerző:Lifecycles
  • 2020.09.07 | 12:07

Pontról pontra átfutjuk, hogy hogyan lehet nevezni!

Fortnite kupával tér vissza a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup.

Akkor már olvashattatok nagy vonalakban a nevezésről, azonban most szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat: lássuk pontról pontra miképpen jelentkezhettek!

A nevezés menete

  1. A legelső lépés mindenképp az legyen, hogy végigolvassátok a szabályzatot, van pár alap feltétel, aminek teljesülnie kell, hogy egyáltalán nevezhessetek.
  2. Ha ez megtörtént, akkor egy regisztrációs adatlapot kell kitölteni, melyet EZEN a linken lehet elérni. E-mail címet, teljes nevet, játékbeli nevet, csapatnevet, születési dátumot, valamint azt kell megadni, hogy melyik időpontban kezdődő kupára szeretnénk nevezni – a küldés gombra kattintva véglegesíthetjük regisztrációnkat.
  3. Ezt követően a csapatból minimum egy versenyzőnek kötelező csatlakozni ERRE a Discord szerverre a szervezőkkel, versenyzőkkel való kapcsolattartás érdekében.
  4. Végezetül a csapat mindhárom tagjának le kell töltenie és be kell lépnie a mayhem.gg alkalmazásba (ezt IDE kattintva nyithatjátok meg), majd a szervezők által megadott linken bejelentkezni a szerverre – így fog történni a pontszámítás. A linket a meccsnapon küldik ki a szervezők Discordon!

Mindezek mellett pedig két dologra figyeljetek még oda: az egyik az, hogy nehogy kicsússzatok a nevezési határidőből, mely következőképp néz ki az egyes játéknapokra lebontva:

  • 2020. 09. 11. 20 óra 00 perc (amennyiben az első versenynapra jelentkeztek)
  •  2020. 09. 12. 20 óra 00 perc (ha a második versenynapon indultok)

A másik pedig, hogy amennyiben 14 – 18 év között vagy, akkor a nevezési határidő vége előtt szülői beleegyező nyilatkozat megküldésére szükség van még: ezt az [email protected] e-mail címre kell elküldeni, a nyilatkozatot pedig EZEN a linken érheted el. Ne feledjétek: csak egyetlen játéknapra lehet jelentkezni! 

Innentől nincs más dolgotok, mint összerántani a csapatot és menni pár gyakorló kört: ne feledjétek, az első helyezett csapat 75 000 forintot vág zsebre, érdemes tehát megnyomni gyakorlás terén a következő pár napot!

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Autó
Eladó az egyetlen vízi Ferrari
  • szerző:nuus
  • 2020. 10. 07.