Gamer

Minden, amit tudunk a Call of Duty battle royale játékáról

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.12 | 07:27

A Black Ops 4 Blackout lesz a Call of Duty legújabb része, ebbe belekerül a 2017-es év legnagyobb gamer slágere, a battle royale játékmód.

Mióta a PUBG brutális népszerűségre tett szert 2017 elején, sorra jönnek a battle royale játékok. Ezeknek a lényege, hogy összeeresztenek pártucat embert, akik közül csak egy maradhat életben a végére, nagyjából úgy, mint Az Éhezők Viadala című filmben. A műfaj másik legnépszerűbb játéka a Fortnite: Battle Royale, ami azóta legalább olyan sikeres mint a PUBG, de folyamatosan akadnak új kihívók, mint például a Stormdivers, na meg a legújabb Call of Duty, amelyről meg is érkezett a trailer:

A Black Ops 4 összességében az eddigi legradikálisabb CoD, ugyanis az eddigiekkel ellentétben egyáltalán nem lesz benne egyjátékos mód, viszont többjátékos élvezetekkel rendesen telerakják. Kap három zombis játékmódot, benne lesz a hagyományos team deathmatch, na meg persze a battle royale.

Kezdődik a béta is, íme az időpontok:

  • PS4: hétfő, szeptember 10.
  • Xbox One: péntek, szeptember 14.
  • PC nyílt béta: szombat, szeptember 15.

Számítógépre szeptember 14-től már meg lehet vásárolni a korai hozzáféréses verziót, mondjuk talán érdemes várni egy napot, ugyanis szombattól már bárki kipróbálhatja a játékot anélkül, hogy megvásárolná, viszont a konzolosoknak muszáj előrendelniük a játékot, feltéve, ha ki akarják próbálni.

PC-n könnyű a helyzet, mióta a Blizzard összebútorozott az Activisionnel, az újabb Call of Duty játékokat is a Blizzard asztali alkalmazásában lehet megtalálni, ami letölthető a honlapjukról. A Black Ops 4-et is innen lehet majd megszerezni szombattól. Kivel találkozunk a harctéren?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.