Gamer

LoL-lal zárul a Stay & Play kupa: ne maradj le róla, íme a nevezés pontos menete!

Ne maradj le a versenyről te sem!

Most vasárnap zárul a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup, a League of Legends lesz a befejező játék.

A nevezés menete

  1. A legelső lépés mindenképp az legyen, hogy végigolvassátok a szabályzatot, van pár alap feltétel, aminek teljesülnie kell, hogy egyáltalán nevezhessetek.
  2. Ha ez megtörtént, akkor egy regisztrációs adatlapot kell kitölteni, melyet EZEN a linken lehet elérni. E-mail címet, teljes nevet, idéző nevet, csapatnevet, születési dátumot kell megadni, végül a küldés gombra kattintva véglegesíthetjük regisztrációnkat.
  3. Mivel a verseny lebonyolítása a Battlefy rendszerében zajlik, ezért ide is szükséges regisztrálni, melyet IDE kattintva tehettek meg
  4. Ezt követően a csapatból minimum egy versenyzőnek kötelező csatlakozni ERRE a Discord szerverre a szervezőkkel, versenyzőkkel való kapcsolattartás érdekében. Erre már csak azért is szükség van, mert minden csapatnak a mérkőzés kiírt időpontja előtt legkésőbb 5 perccel elérhetőnek kell lennie Discordon és a szerveren tartózkodnia annak érdekében, hogy a kiírt időpontban lehessen a mérkőzést elindítani.
  5. Későbbi “feladat”, de nem szabad elfelejteni: minden, már benevezett csapatnak 12:00 – 13:15- között CHECK INelnie kell a Battlefly platformon a verseny napján (tehát szeptember 27-án) – a verseny pontosan 14:00-kor kezdődik.

Mindezek mellett pedig két dologra figyeljetek még oda: az egyik az, hogy nehogy kicsússzatok a nevezési határidőből, mely következőképp néz ki: 2020. 09. 26., 20 óra 00 perc.

A másik pedig, hogy amennyiben 14 – 18 év között vagy, akkor a nevezési határidő vége előtt szülői beleegyező nyilatkozat megküldésére szükség van még: ezt az [email protected] e-mail címre kell elküldeni, a nyilatkozatot pedig EZEN a linken érheted el.

Ha pedig a Rainbow Six Siege is érdekel, akkor ide kattintva tudsz jelentkezni az utolsó megmérettetésre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló