Gamer

Egy harci kakas miatt tört ki a káosz – itt a legújabb előzetes a Far Cry 6-hoz

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.30 | 11:18

A legújabb videó egyik főszereplője nem más lett, mint a korábban bemutatkozott harci kakas.

A Far Cry 6 október 7-én érkezik, azt ahogy megszokhattuk, látványos kedvcsinálóval leptek meg minket a készítők. De a kakasos videóra azonban még tőlük sem számítottunk.

Hogy miért a harci kakas? Hát, akik nem tudnák, azoknak annyit elárulunk, hogy ő lesz a játék egyik választható segítője.

A látványos klipben Chicharrónnak elege lesz a kakasviadalok kegyetlenségéből, ezért megszökik.

Útközben pedig annyira felfordul a város, hogy még a tankok is előkerülnek.

A sorozat legújabb része ezúttal egy fiktív karibi térségben, egy Kubához nagyon hasonlító országban játszódik majd. Itt kell majd harcolnunk a helyi diktátor ellen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • Viadilag szerint:

    Nem tudom, hogy az emberek miért preferálják a natív 4k-t, amikor már ott tartunk, hogy a pixelszám elhanyagolható. Az élesség 1440p-nél. Megfontolandó lenne a pixelminőség javítása.

    Szerettek online szerencsejátékot játszani? Én személy szerint pókerezem és nyerőgépezek! Azt mondhatom, hogy ez határozottan passzív jövedelemmé válhat számotokra, mert ismerve a helyes algoritmusokat bármelyik szerencsejáték játszásához, keresni tudtok! Ehhez sok tapasztalatra van szükség, én is úton vagyok ehhez, viszonylag mostanában ragadtatom magam, de az alatt az idő alatt, amit már eltöltöttem, körülbelül egy hónapot a szerencsejátékban, körülbelül 1730 dollárt gyűjtöttem. Ez főleg póker és nyerőgépek, csak úgy, hogy játszom és szórakozom, ez tényleg kikapcsol, főleg egy munkanap után, persze nem veszteség nélkül, de ettől függetlenül jövedelmet hoz, amit a saját örömömre költhetek!
    Ha valami újat szeretnél találni, akkor javaslom, hogy nézd meg ezt az oldalt: https://imoneyslots.com/hu/kaszino-jatekok.html.
    Játékgépek nagy választékát, felhasználóbarát felületet és még sok minden mást kínálnak …
    Ezt a weboldalt állandóan használom, és bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné kipróbálni a szerencséjét és próbára tenni a szenvedélyét.

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.