Gamer

Nagyot ment a Sony a párizsi játékhét nyitóestéjén – itt az 5 leginkább várós játék

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.31 | 09:38

Elég brutális konferenciát tartott a japán cég hétfőn Párizsban, összeszedtük a legjobb előzeteseket az estéről.

Ugyan az előzetes pletykák ellenére nem jelentették be a PS5 konzolt, de azért így is rengeteg játékot és új exkluzív címet mutatott be a japán cég a hétfői párizsi konferenciáján. A teljes bemutatót itt lehet visszanézni, most pedig következzen a tegnap bemutatott címek közül az 5 leginkább várós játék előzetese.

Spider-Man

Igen, úgy tűnik, hogy végre kap egy rendes játékot az egyik legismertebb szuperhős! A Spider-Man az Insomniac Games fejlesztésében érkezik.

Detroit: Become Human

Quantic Dream is odatette magát a hétfői bemutatón: ők egy elképesztően hangulatos és hihetetlenül látványos kedvcsinálót mutattak be a Detroit: Become Human című játékukhoz.

God of War

Természetesen megérkezett a legújabb God of War trailer, ami alighanem Kratos legújabb kalandjának eddigi legdurvább kedvcsinálója lett.

Shadow of the Colossus

A Shadow of the Colossus visszatért a PS4 konzolokra, és úgy tűnik, hogy minden eddiginél látványosabb formában lehet majd harcolni a különböző monstrumokkal, kolosszusokkal, óriásokkal és bizarr lényekkel.

The Last of Us Part II

A párizsi konferencia zárásaként a Sony vezérigazgatója zárta az estét, és felvezette a The Last of Us második részének brutálisan erős előzetesét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló