Gamer

Rázósan startolt a Red Dead Redemption 2 számítógépes verziója

Az ember nem éppen erre számít, amikor húszezer forintot elkölt egy videojátékra.

Végre PC-re is megérkezett az elmúlt egy év egyik legnépszerűbb konzoljátéka, sajnos nem zökkenőmentesen. A játékosok jelentettek hibákat a launcherről, megfagyó játékról, akadozásról. Ezeken az általános megoldások csak részben segítettek, mint a vírusirtó kikapcsolása vagy a driverek frissítése. A Rockstar is kiadott egy frissítést, ami ugyancsak kudarcot vallott a hibák orvoslásában.

Mi is kipróbáltuk a játékot, a videokártya driver frissítése előtt folyamatosan megállt a játék egy-egy másodpercre, persze a friss driver hiánya írható a mi számlánkra, de nem ez volt az egyetlen gond. A Red Dead Online bevezető részének a végén, amikor nevet kellett adni a lovunknak több esetben is kifagyott a játék, illetve az ég szerelméért sem engedte kiválasztani a nyereg színét.

A felhasználói felület szempontjából sem hibátlan, egérrel és billentyűzettel képtelenség volt posse-t alakítani, ami szükséges a barátokkal való közös játékhoz. Ezt végül egy kontroller csatlakozásával sikerült megoldani, ugyanis azon van olyan gomb, ami erre a menüre visz, máshogyan ezt nem sikerült elérni.

A Rockstar jelenleg hallgat, de minden bizonnyal dolgoznak már a javításon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló