Gamer

Mától számítógépen is lehet játszani az elmúlt év egyik legnépszerűbb játékát

Eddig csak konzolon lehetett nyomni a Red Dead Redemption második részét, november 5-től megy PC-n is.

Tavaly októberben jelent meg, de már azelőtt hatalmas hype vette körül a történet és a brutális grafika miatt.  Idén augusztusig 25 millió példány kelt el csak konzolra, tehát elég népszerű játékról van szó, ami még szebb lesz számítógépen az erősebb hardverek miatt, legalábbis a Newsweek értesülései szerint.

A történet a vadnyugat alkonyán, 1899-ben játszódik, ahol egy törvényen kívüli bőrébe bújhatunk, ahogy erről már korábban beszámoltunk. Ezt még megfejelik néhány új küldetéssel, hét új lóval és négy új fegyverrel, köztük az M1899 félautomata pisztollyal is.

Jön a Red Dead Online

Természetesen a többjátékos mód is érkezik, ahol másokkal együtt lehet kalandozni a vadnyugaton. Itt is vannak küldetések, ahogy hagyományos, lövöldözős játékokból ismert módok, például a deathmatch vagy a battle royale.

Egyelőre még nem lehet megvenni a legnagyobb platformon, a Steamen, csak a Rockstar Games saját launcherében, illetve az Epic Games Store-ban. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a Steam 30 százalékot harap a bevételből, míg az Epic Games csak 12-őt, ettől függetlenül a Steamen is meg lehet majd venni decembertől.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló