Gamer

A lovak heréin mérik, hogy a Red Dead Redemption 2 mennyire valósághű

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.24 | 10:22

Már a trailer is eléggé felborzolta a kedélyeket. A netezők nagyon várják, hogy végre kézbe vegyék a legjobb western témájú játékot, aminek fókuszában a Dutch Van der Linde gang egyik tagja, Arthur Morgan áll.

A játék állítólag annyira realisztikusra sikeredett, hogy még az is jól látszik majd benne, ahogy a nagy hidegben összezsugorodnak a lovak heréi, és ez nem vicc, hanem maga a (játék)valóság.

A történet röviden annyi, hogy miután a rablás rossz véget ér, Arthur Morgan és a Van der Linde gang menekülni kényszerülnek. Üldözik őket a szövetségi ügynökök és fejvadászok is a nyomukban járnak. Közben a bandában is egyre mélyülnek az ellentétek, a belső megosztottság pedig odáig fajul, hogy Arthurnak választania kell: a saját útját járja, vagy lojális marad a banda irányában.

A játékosok teljesen önmagukhoz tudják majd igazítani a játékot és a főszereplőt. Választhatnak lovat, amit olyanná formálhatnak, amilyenné csak akarják, és akinek megtaníthatnak jó pár trükköt is. De ugyanígy választhatnak bármilyen fegyvert és ruházatot is, amiket azért is nagyon fontos helyesen megválasztani, mert Arthur egyéb képességeire, például arra, hogy hogyan úszik, is hatással vannak.

A játék október 26-án jön ki Xbox One-re és PS4-re.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló