Gamer

Ezek a játékok jönnek PlayStation 5-re a legelején

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.11 | 09:48

A kijárási korlátozások szinte egy játékost se fognak igazán meghatni.

Amerikában ugyebár már november 12-én fog debütálni a PlayStation 5, így azon a napon rengeteg új játék válik majd elérhetővé. Többek közt így a Sony legújabb konzoljaira megjelenik a vikingek történelmét feldolgozó Assassins Creed Valhalla, a meglepően agyament Bugsnax, az elődjéhez képest egészen hihetetlenül kinéző Demon’s Souls, a looter slasher műfajt erősítő Godfall, valamint az autóversenyes játékok szerelmeseinek nagy kedvence, a DiRT 5 is.

A sor azonban itt nem ér véget, ugyanis érkezik a legújabb Pókember kalandnak számító Spider-Man Miles Morales, az egyedi humorral megáldott Watch Dogs Legion, a legpörgősebb háborús pillanatokat elhozó Call of Duty Black Ops Cold War, valamint a végtelenül aranyos Sackboy: A Big Adventure is. Mindezek mellett jól ismert játékok is ott lesznek a PlayStation 5 rajtjánál, hiszen a premierkor már elérhetővé válik a Fortnite, a Maneater, a Devil May Cry 5 Special Edition, a No Man’s Sky: Next Generation, az Overcooked All You Can Eat és a Marvel’s Spider-Man Remastered is, bár utóbbi csak akkor, ha megvesszük a Miles Morales ultimate változatát.

Ebből is látszik, hogy régebbi, valamint újabb játékokból sem lesz hiány PlayStation 5-ön, nem úgy mint a konzolból, amiből az első körben nagyon kevés magyar játékosnak fog sajnos jutni. Az ő utolsó idei mentsváruk az lehet, ha megveszik eBay-ről, vagy valamelyik hazai apróhirdetős oldalról, de ebben az esetben mélyebben a pénztárcába kell nyúlni a Sony által megszabott árakhoz képest.

Forrás: Metabro.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.