Gamer

Nintendo? Xbox? PlayStation? Megmondjuk melyik konzolt válaszd

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.20 | 16:25

Ha Playstation 4-et, Xboxot, vagy Nintendo Switch-et szeretnél vásárolni, még pont időben vagy. A legtöbb üzletben most pénteken startol a a Black Friday, amikor is olcsóbban lehet hozzájutni magához a konzolhoz, és a játékokhoz is.

pixabay.com CC0

PlayStation 4

A legtöbb nagy játék megjelenik az összes konzolra, ilyen az Assasin’s Creed Origins, vagy a Battlefront 2. Viszont a Sony eszközére néhány extra játék is kijön, például az Uncharted. Egészen sok olyan játék van, ami csak a PS4-en elérhető, egészen a szerepjátékoktól a lövöldözősig. Ráadásul a Pro modelleken a Netflixet is nézheted, 4K-ban. A PlayStation-ben működik egy szintrendszer, a gyerekeknek az 5-ös szint való, ez jelenti azt, hogy még nem múltak el 13 évesek, így ők nem kapnak semmit, ami felnőtteknek szól.

Xbox One

Az exkluzív játékokon kívül ugyanazokat játszhatod Xboxon, mint a PS4-en, csak olcsóbban. Itt is működik a 4K a játékoknál, és ezen is lehet Netflixezni. Ami igazán mellette szól, hogy játszhatóak rajta a régebbi Xbox-ra készült játékok, tehát az Xbox 360-as szoftvereket is simán viszi. Van lehetőség szülői felügyeletre, le lehet tiltani a felnőtt tartalmakat, így a gyerekek nem látnak semmi olyat, ami nem nekik való.

Nintendo Switch

Ezzel a konzollal játszhatsz a TV-n, de akár a buszon is, ugyanis hordozható. Egyre több játékot fejlesztenek rá, és a szülői felügyelet ezen a legjobb. Telefonos alkalmazással szabályozni lehet, hogy a gyerekek mivel játszhatnak, és hogy mennyi ideig. A Switch még összesítést is küld arról, mikor és mennyit játszottak vele, így elég gyorsan kiderülhet, hogy miért nem sikerült olyan jól az a matekdolgozat.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.