Gamer

A legjobb játékok 2017-ben, kiosztották a The Game Awards díjakat

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.08 | 15:42

Harmadik alkalommal rendezték meg a The Game Awards díjátadót, az év játéka mellett majdnem 30 kategóriában is osztanak díjakat játékoknak, meg személyeknek is.

A legfontosabb díjért öt játék indult, köztük a Player Unknown’s Battlegrounds, ami hivatalosan még ki se jött, viszont rendkívüli népszerűségnek örvend, több mint 20 millióan játsszák. A fődíjat a The Legend of Zelda: Breath of the Wild zsebelte be, és vált 2017-es év játékává. A Nintendo szupersztárjának nem ez az első díja, korábban már a Golden Joystick díjátadón is első helyezést ért el.

Az első öt játék:

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  2. Horizon Zero Dawn
  3. Super Mario Odyssey
  4. PlayerUnknown’s Battlegrounds
  5. Persona 5

A többi kategóriában is akad néhány erős cím

Az Overwatch lett a leghosszabb sikeres játék és a legjobb esport játék nyertese. Emellett a Hellblade: Senua’s Sacrifice és a Cuphead vitt haza egynél több díjat. Az utóbbi lett a legjobb debütáló játék és a legjobb indie fejlesztésű játék. Ez azt jelenti, hogy nem egy óriás játékfejelsztő cég készítette, hanem egy kisebb csapatnak a játéka. A legjobb művészeti dizájn díjat is a Cuphead nyerte, ez érthető is, nagyon menő lett a retró kinézet.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy ki lett az év legfontosabb streamere, ki lett a legjobb esportoló, vagy hogy melyik lett a legjobb stratégiai játék, a teljes listát elolvashatod a gamer.hu-n.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.