Infotech

Készíthetjük a pénztárcákat: 3 új MacBook érkezik az Apple-től

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.17 | 12:32

Név nélkül leadott, cégen belülről kiszivárogtatott pletykákra ma már senki sem kapja fel a fejét, ez szinte mindennapos. Kivéve akkor, ha azok az Apple termékeiről szólnak, ilyen esetben ugyanis a fél világ lázba jön és gőzerővel kezd spórolni az új termékekre.

A MacBook különböző példányai 2013 óta semmilyen fejlesztői tuningolást nem kaptak, úgy tűnik azonban hogy négy év elteltével mégis eljött az ideje az első komolyabb ráncfelvarrásnak. A design ugyanis még mindig megállja a helyét, de az egykor erősnek számtó vasak a mostani versenyben már csak megfáradt harcosok.

A hírek szerint az Apple mérnökei három új laptopon dolgoznak jelenleg: a MacBook Pro gyorsabb procit kap, a 12 inches MacBook gyorsabb Intel chipet, míg a pénztárcabarát MacBook Air szintén processzorban erősödik majd. Ezek mellett közös újdonság lehet az átalakított billentyűzet és Touch Bar egy második USB-C port a gépeken, valamint a megnövelt RAM és belső tárhely is.

A források szerint a hivatalos bejelentés a június 5-ei WWDC konferencián hangzik majd el, a fejlesztői csúcstalálkozón továbbá az iOS 11 és a macOS 10.12 elsőként elhangzó frissítéseire is érdemes lesz odafigyelni.

Nyitókép: Pixabay.com/Unsplash CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló