Infotech

Magyarországon is rendelhető az új Mac Pro, annyiba is kerülhet mint egy családi ház

  • Szerző:szaboakos
  • 2019.12.13 | 11:45

Az Apple ceruzája ismét vastagon fogott a csúcsgép árazásánál.

Amikor az Apple júniusban a WWDC-n bemutatta új professzinális számítógépét, már várható volt, hogy nem lesz olcsó. A széria előző tagja idén már lassan hat éves lesz, így várható volt a vérfrissítés.

A bemutátó óta találgatások születtek, arról, hogy mennyibe is fog kerülni. Várható volt, hogy nem lesz olcsó, de a kimaxolt ártól azért leesett az állunk.

Az alap modell már 2 249 990 Ft-ért a miénk lehet, ebbe nyolcmagos Intel Xenon W processzor, 32GB DDR4 ECC memória, 256GB SSD-tároló, és egy Radeon Pro 580X grafikus processzor kerül, illetve az egér, billentyűzet és lábak alaptartozékként járnak hozzá.

Azonban ha a már megszokott konfigurátor minden lehetséges beállítását maxra emeljük, hozzáadjuk az összes extrát, szoftvert és még 145 600Ft-ért kerekeket is kérünk hozzá a mobilitás jegyében, az ár egyből 19 440 360 Ft-ra kúszik fel, és a szállítási idő is 7-8 hétre nő.

A megosztó design ellenére valószínűleg így is hatalmas siker lesz azok körében, akiknek erre a brutális teljesítményre van szükségük.

Képek:Apple


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló