Mobiltech

Megcsinálták a szemüveget, amit a Snapchat nem tudott

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.06 | 12:38

Az ACE napszemcsi ugyanazt tudja, mint a Spectacles, de nem csak a Snapchatre lehet posztolni vele.

A Snaptől elég jó ötlet volt tavaly a Spectacles, az okosszemüveg, amivel videóposztokat lehetett feltölteni a fiatalok körében népszerű közösségi oldalra, de az eszköz annyira le volt korlátozva (csak 30 másodperces videók, és csak a Snapchatre mehetett az upload), hogy egyszerűen nem lehetett sikeres. Most viszont egy kisebb cég, az Acton megcsinálta belőle a saját verzióját, ACE néven, és ez az eszköz már mindenkinek szól.

Smart sunglasses called ACE Eyewear record videos can post on YouTube YouTube and Instagram.

Smart sunglasses called ACE Eyewear record videos can post on YouTube YouTube and Instagram. Remember Spectacles, the Snapchat recording sunglasses that premiered with great fanfare just for the company to lose $ 40 million after the sales fell off Well, another company risked the concept with a pair of smart sunglasses called ACE Eyewear.

A kamerás napszemüveghez tartozik egy mobil alkalmazás, amin keresztül YouTube-ra, Facebookra és Instagramra mehetnek a szemcsivel forgatott videók, akár live-ban is, és a felvételek hosszának csak az akksi élettartama szab határ, ami körülbelül másfél óra, ez azért elég durva a Spectacles 30 másodperceihez képest. A kamera felbontása 8 megapixeles, a látószöge 120 fok, ráadásul a fejeden van, úgyhogy a kezeid szabadok maradnak, így a legnagyobb szabadságban mutathatsz meg vele mindent, ami előtted van. Szóval akár egy több mint egy órás Live-ot is csinálhatsz vele, ami a te döntésed alapján mehet a Facebookra, Youtube-ra, vagy akár az Instára. Bocs, Snapchat…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.