Mobiltech

Próbáld ki ezt az 5 új appot, ha izgalmasabb vizuális cuccokat akarsz csinálni a telefonoddal

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.08 | 06:48

Mindig kell valami újdonság, hogy fenn tudd tartani a figyelmet az Instán. Most mutattunk 5 új fotós/videós alkalmazást, amivel talán érdemes tenned egy próbát.

Motion Stills

A Google saját fejlesztésű appja a Boomerang konkurenciája lehet, ez is rövid videókat készít és azokat loopolja, de a konkurenciához képest stabilizálja is őket, úgyhogy kevésbé lesz rázkódó a végeredmény. Kicsit a cinemagramokra is hasonlít, a végeredményt pedig gif-ként vagy rövid videóként is lehet exportálni, utóbbiakat akár az Instagramra is feltölthetjük. Ráadásul a programmal kollázsokat is össze lehet rakni, valamint videókat felgyorsítani és így time-lapse-eket összehozni. Még van hová fejlődnie, de már érdemes vele próbálkozni.

Slide

Ez az app is rövid, GIF-szerű mozgóképeket készít, a neve pedig onnan jön, hogy felvétel közben oldalra kell mozgatni a telefont. Az így létrejövő videó oda-vissza játszásával furcsa 3D-s élményt ad a képekhez. Egyelőre még csak iPhone-ra van:

Mega Photo

Ennek az alkalmazásnak nem túl menő a designja, de tele van egy rakás furcsa és/vagy vicces szűrűvel, amiket máshol nem találsz meg. Trash-rajongóknak kötelező! A filtereket ráadásul valós időben láthatjuk működés közben, nem csak mentés után válik láthatóvá a végeredmény:

Over

Szintén videós app, az Instagram Stories legutóbbi újítását hozza, mégpedig hogy szövegeket és egyéb vizuális elemeket lehet vele pakolni a videókra. Nagyon látványos kis cuccokat lehet összehozni vele:

Cute CUT Pro

Ha kicsit komolyabb videóvágási műveleteket is meg akarsz csinálni az iPhone-oddal néha, akkor érdemes próbát tenni ezzel az appal. Több videólayer kezel egymáson, itt is képekkel, szövegekkel lehet színesíteni a dolgokat.

Forrás: wersm.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.