Mobiltech

Itt a Tinder titkos verziója a szép és fontos embereknek

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.08 | 13:09

A világ egyik legsikeresebb párkereső mobilalkalmazását milliók használják, hátha a nagy jobbra-balra húzogatások közepette rátalálnak az igazira, vagy akár egy rokonszenves ismeretlenre, akivel együtt tölthetnek egy éjszakát.

A működését talán már nem kell bemutatnunk, néhány fotó és pár karakter alapján eldönthetjük, hogy bejön-e a másik, avagy sem, ha kölcsönös a szimpátia, akkor pedig lehetőség nyílik rá, hogy külön chatablakban megkezdődhessen az ismerkedés, jobb esetben pedig randi is kialakul a dologból.

Arra csak most derült fény, hogy a Tinder kínál egy exkluzív változatot is azoknak, akik híresek, gazdagok és szépek, nehogy már a pórnép közül kelljen megtalálniuk a szerelmet.

TechCrunch szerint már legalább fél éve fut a Tinder Select, ahol színészek, hírességek, topmodellek, tehetős vállalkozók kereshetnek maguknak párt, ám ezt a funkciót eddig nem igazán hirdette a cég. Hogy hogyan lehet a meghívásos alapon működő Tinderes felületre bekerülni, az egyelőre rejtély, de az esélyeket nagyban megdobja a felhasználók népszerűsége, de az átlagemberek valószínűleg elfelejthetik, hogy valaha is bekerülnek az elit csapatba.

086
Fotó: TechCrunch

Talán annyira nem meglepő, hogy eddig miért nem verték nagy dobra a Tinder Select létezését, az alapverzió felhasználói ugyanis joggal érezhetik magukat kirekesztve, a másik oldal pedig valószínűleg nem díjazná, ha akárki megjelenhetne a celebek privát kis vadászmezején.

Fotó: Getty Images / Leon Neal


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló