Mobiltech

Így hozd ki a legtöbbet a telefonodból fesztiválokon

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.02 | 06:51

Valószínűleg nem használod ki az okostelefonodban rejlő összes potenciált a nyári fesztiválokon. Itt van néhány app, amivel fokozhatod a fesztiválélményt.

(kép: Pixabay)

A legtöbb fesztiválnak van saját, hivatalos applikációja, ezt mindenképp érdemes letölteni. Ezen keresztül bejelölheted azokat a koncerteket, amelyekre mindenképp el szeretnél menni, ezekről értesítést is küld. Emellett bármikor megnyithatod rajta a fesztivál térképét, ami nagyon jól jön, ha nem tudod, hol van a legközelebbi mosdó, vagy bármi más.

Egy zenei fesztiválon rengeteg fellépő van, a telefonodon lecsekkolhatod azoknak a zenéjét, akikét elfelejtetted még otthon.

Ha nincs térerőd, de üzenned kell a barátaidnak, ne aggódj. A FireChat nevű alkalmazás Bluetooth-szal és peer-to-peer WiFi-vel működik, ezeken keresztül köti össze azokat a telefonokat, amelyeken működik az app és hatótávon belül vannak.

A Find My Friends alkalmazás elég hasznos lehet, ha nem beszélni szeretnél a barátaiddal, hanem csak megtalálni őket.

Ha iPhone-od van:

Kapcsold be a Find My iPhone funkciót, hogy ha esetleg elhagynád, vagy ellopják, megtalálhasd. Tavaly a Coachella fesztiválon 130 telefont találtak meg ezzel a módszerrel.

Végül hasznos kütyük:

Napelemes telefontöltő és powerbank. Ezeken a lehetőségeken kívül csak a fesztivál töltőállomásai vannak, ahol ott kell hagynod a telefonodat, és ez még pénzbe is kerülhet. Ennél sokkal jobb, ha van egy napelemes töltőd, amivel az okostelefonodat, és a powerbankot is töltheted.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló